Το πανόραμα της 1ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας

Το πανόραμα της 1ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας

Οκτώβριος 13, 2014 - 10:07
0 σχόλια

13 ομάδες η κάθε μία με τους δικούς της στόχους και τις δικές της φιλοδοξίες ξεκίνησαν την κούρσα του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας και είναι έτοιμες να προσφέρουν συγκινήσεις στο φίλαθλο κοινό του νομού μας.

Το κάδρο της 1ης αγωνιστικής περιελάμβανε τρείς ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ 1-1 στις αναμετρήσεις μεταξύ του Ορχομενού Λεβιδίου και της Τεγέας, του Παγγορτυνιακού και της Δόξας Μεγαλόπολης και του Λεωνιδίου με την Φαλαισία ενώ άλλα τρία παιχνίδια έληξαν με νίκες για τους γηπεδούχους Πανθυρεατικό, ΑΕΚ Τρίπολης και Απόλλων Τυρού. Ρεπό είχε η ομάδα του Κορακοβουνίου.

Πανθυρεατικός-Βρασιές 2-0: Ο πρωταθλητής Πανθυρεατικός μπήκε με νίκη στις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα και έδειξε πως θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του και την νέα σεζόν. Η ομάδα του Άρη Σαβούρδου επικράτησε με σκορ 2-0 των Βρασιών με τέρματα που σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο (Αγγελόπουλος 49’, Αδάμης 75’).

Παγγορτυνιακός-Δόξα Μεγαλόπολης 1-1: Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι της Κάρτσοβας μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου… Η ομάδα της Μεγαλόπολης προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με τον Μοσχίδη στο 8’ έχασε πολλές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της δεν τα κατάφερε και το πλήρωσε. Το παθιασμένο σύνολο του Δημήτρη Τσιόγκα κυνήγησε την τύχη του μέχρι και το τέλος και τελικά δικαιώθηκε ισοφαρίζοντας το παιχνίδι στο 90’ με τον Κουρόγιωργα περνώντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας. 

ΑΕΚ Τρίπολης-Νικηταράς Δολιανών 3-0: Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Κυπελλούχος Αρκαδίας ΑΕΚ έναντι του νεοφώτιστου Νικηταρά επικρατώντας με 3-0 το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Κάρτσοβας. Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο χάρη στα 2 γκολ του Κατσαρού στο 35’ και 40’ με τον Μάρκο στην επανάληψη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 3-0 στο 80’ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Λεωνίδιο-Φαλαισία 1-1: Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Λεωνιδίου ανάμεσα στη τοπική ομάδα και την Φαλαισία. Το Λεωνίδιο μπήκε καλά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 4’ με τον Κυρίου με την Φαλαισία όμως να αντιδρά και ισοφαρίζει στο 33’ με τον Ποτία. Οι δύο ομάδες στην συνέχεια προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ αυτό  δεν ήρθε με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Απόλλων Τυρού-Ηρακλής Βερβαίνων 6-0: Το σκορ της αγωνιστικής έγινε στο αγώνα μεταξύ του Απόλλων Τυρού και του Ηρακλή Βερβαίνων με τους γηπεδούχους να είναι καταιγιστική και να φτάνουν έτσι στην νίκη με το ευρύ 6-0. Ντάνι στο 3’, Χρόνης στο 33’ Σούρσος στο 65’ και το 70’, Κατσικαδάς στο 82’ και με τον Κορολόγο στο 86’ να κλείνει τον χορό των γκολ για την ομάδα του Τυρού.

Ορχομενός Λεβιδίου-Α.Ο. Τεγέας 1-1: Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Λεβίδι ο Ορχομενός και η Τεγέα μετά το ισόπαλο 1-1 σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι. Τα τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με τον Σ. Μούστο να ανοίγει το σκορ στο 8΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και τον Τσαλγιτζόπουλο στο 15’ να φέρνει το μάτς στα ίσια για τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 1-1 που ήταν και το σκορ της αναμέτρησης.

Σκόρερ: Σούρσος 2 (Απόλλων Τυρού), Κατσαρός 2 (ΑΕΚ Τρίπολης)

Επόμενη αγωνιστική:

Κορακοβούνι-Λεωνίδιο

Φαλαισία-ΑΕΚ Τρίπολης

Νικηταράς Δολιανών-Πανθυρεατικός

Ηρακλής Βερβένων –Ορχομενός Λεβιδίου

Βρασιές-Παγγορτυνιακός

Τεγέα-Δόξα Μεγαλόπολης

Ρεπό: Απόλλων Τυρού

Βαθμολογία:

Απόλλων Τυρού    3
ΑΕΚ Τρίπολης        3
Πανθυρεατικός        3
Φαλαισία                  1
Δόξα Μεγαλόπολης  1
Λεωνίδιο                    1 
Παγγορτυνιακός        1
Ορχομενός                1
Τεγέα                         1
Βρασιές                      0
Νικηταράς                   0
Ηρακλής Βερβαίνων    0
Κορακοβούνι (Ρεπό)    0

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.