Το πανόραμα της 19ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 19ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Μάρτιος 18, 2019 - 09:01
0 σχόλια

Χωρίς απώλειες στην κορυφή η ΑΕΚ Τρίπολης πέτυχε ακόμα μία νίκη διατηρώντας το μαξιλαράκι της διαφοράς από το Λεωνίδιο το οποίο και αυτό με ανατροπή μάλιστα πήρε τους τρεις βαθμούς για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

15 γκολ ήταν συνολικά που μπήκαν στα Αρκαδικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας σε 5 αναμετρήσεις με το παιχνίδι του Τυρού με τον Πανθυρεατικό να είναι το πιο εντυπωσιακό βάση σκορ και διακύμανσης.

Στα αποτελέσματα της δέκατης ένατης αγωνιστικής εκτός από τις νίκες της ΑΕΚ Τρίπολης επί του Μαντινειακού και του Λεωνιδίου επί της Τεγέας είχαμε ακόμα το διπλό του Ερμή στο Λεβίδι, την ισοπαλία στον Τυρό ανάμεσα σε Απόλλωνα και Πανθυρεατικό αλλά και την νίκη των Βρασιών κόντρα στο Κορακοβούνι στο γειτονικό ντέρμπι της Βόρειας Κυνουρίας που άλλαξε τα δεδομένα της ουράς.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως οι Βρασιές έπειτα από πολλές αγωνιστικές πέρασαν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού πετυχαίνοντας την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και πρώτη στην έδρα τους. Η άλλη τους νίκη είναι από τον πρώτο γύρο και το 1-3 στην έδρα του Νικηταρά (πριν αποχωρήσει) την 4η αγωνιστική.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Δίχως αμφιβολία η νίκη των Βρασιών κόντρα στο Κορακοβούνι δίνει στην ουρά της βαθμολογίας διαστάσεις θρίλερ μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Ο man of match της 19ης αγωνιστικής: Παρότι η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 3-1 στο Λεωνίδιο και η εστία του παραβιάστηκε τρεις φορές ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος της Τεγέας έκανε τρομερή εμφάνιση. 7-8 μεγάλες επεμβάσεις και μια απόκρουση σε πέναλτι είναι αρκετά για να δώσουν στον έμπειρο πορτιέρο τον τίτλο του κορυφαίου της 19ης αγωνιστικής.

Αποτελέσματα

Απόλλωνας Τυρού-Πανθυρεατικός 3-3

Ορχομενός-Ερμής Μελιγούς 0-1

Μαντινειακός-ΑΕΚ Τρίπολης 0-3

Βρασιές-Κορακοβούνι 1-0

Λεωνίδιο-Τεγέα 3-1

Νικηταράς-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 0-3 α.α.

Ρεπό: Δόξα Μεγαλόπολης

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ Τρίπολης 51

2. Λεωνίδιο 44

3. Δόξα Μεγαλόπολης 30

4. Ερμής Μελιγούς 27

5. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 25

6. Πανθυρεατικός 24

7. Ορχομενός 24

8. Τεγέα 21

9. Κορακοβούνι 19

10. Απόλλωνας Τυρού 17

11. Βρασιές 16

12. Μαντινειακός 15

13. Νικηταράς -

Επόμενη αγωνιστική

Κορακοβούνι-Δόξα Μεγαλόπολης

Τεγέα-Βρασίες

Πανθυρεατικός-Μαντινειακός

Ερμής Μελιγούς-Λεωνίδιο

Απόλλωνας Τυρού-Ορχομενός

ΑΕΚ Τρίπολης-Νικηταράς 3-0 α.α.

Ρεπό: Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.