Το πανόραμα της 17ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 17ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Φεβρουάριος 17, 2020 - 08:32
0 σχόλια

Ο Ερμής Μελιγούς άνοιξε την διαφορά του από Πανθυρεατικό και Ολυμπιακό Λεωνιδίου με το Λεωνίδιο να τον κυνηγά στο -2 και την Δημητσάνα να είναι και αυτή στο κόλπο καθώς βρίσκεται 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

15 τέρματα σημειώθηκαν σε πέντε αναμετρήσεις στην 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με τις έδρες να έχουν τον πρώτο λόγο καθώς είχαμε 4 άσους σε 5 αγώνες και μόλις 1 διπλό αυτό του Απόλλωνα στην Τρίπολη επί του Μαντινειακού.

Από και ο Ερμής κέρδισε την Τεγέα στην Μελιγού ενώ το ίδιο έκανε και το Λεωνίδιο στην έδρα του επί του Ορχομενού. Η Δημητσάνα πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ και η Δόξα Μεγαλόπολης πήρε βαθιά ανάσα και σημαντική νίκη στο ντέρμπι με τον Πανθυρεατικό.

Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Α' Αρκαδίας παραμένει ο Σπύρος Βερβεσός του Λεωνιδίου όπου με το χατ τρικ του έφτασε τα 15 στο πρωτάθλημα ενώ ακολουθεί από την δεύτερη θέση ο Λάζαρος Αβίντογλου του Ολυμπιακού.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής: Η νίκη της Δόξας επί του Πανθυρεατικού και της Δημητσάνας κόντρα στον Ολυμπιακό έχουν την δική τους αξία στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος και είναι δίχως αμφιβολία τα δύο πιο σημαντικά αποτελέσματα της αγωνιστικής

Ο man of match της 16ης αγωνιστικής: Ο Σπύρος Βερβεσός του Λεωνιδίου και ο Βασίλης Κατσίρης του Ερμή με το χατ τρικ που πέτυχαν κόντρα σε Ορχομενό και Τεγέα είναι τα πρόσωπα της 17ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας.

Αποτελέσματα

Ερμής Μελιγούς-Τεγέα 3-0

Κορακοβούνι-ΠΑΟΚ Τρίπολης 3-0 α.α.

Δόξα Μεγαλόπολης-Πανθυρεατικός 2-0

Λεωνίδιο-Ορχομενός 4-0

Δημητσάνα-Ολυμπιακός 2-1

Μαντινειακός-Απόλλωνας Τυρού 1-2

Βαθμολογία

1. Ερμής Μελιγούς 38

2. Λεωνίδιο 36

3. Δημητσάνα 34

4. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 33

5. Πανθυρεατικός 30

6. Τεγέα 22

7. Κορακοβούνι 22

8. Δόξα Μεγαλόπολης 19

9. Απόλλωνας Τυρού 19

10. Μαντινειακός 19

11. Ορχομενός 11

12. ΠΑΟΚ Τρίπολης 3

Επόμενη αγωνιστική

Κορακοβούνι-Ερμής Μελιγούς

ΠΑΟΚ-Δόξα Μεγαλόπολης 0-3 α.α.

Ολυμπιακός-Απόλλωνας Τυρού

Τεγέα-Λεωνίδιο

Ορχομενός-Δημητσάνα

Πανθυρεατικός-Μαντινειακός

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.