Το πανόραμα της 17ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Το πανόραμα της 17ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Φεβρουάριος 08, 2016 - 10:28
0 σχόλια

Κορυφή για έναν πλέον με τον Πανθυρεατικό να βρίσκεται μόνος στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' Αρκαδίας μετά την ισοπαλία της Δόξας Μεγαλόπολης στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας επί της Τεγέας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζουν οι σπουδαίες νίκες βαθμολογικής σημασίας που πέτυχαν ο Απόλλων και ο Παγγορτυνιακός ενώ σημαντικά τρίποντα πέτυχαν επίσης η ΑΕΚ Τρίπολης και ο Πανιώνιος.

Τεγέα-Δόξα Μεγαλόπολης 1-1: Ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια των τελευταίων ετών ήταν αυτό ανάμεσα στην Τεγέα και την Δόξα με την παράδοση να συνεχίζεται και τους πράσινους να βάζουν δύσκολα στους κυανόλευκους. Η Τεγέα προηγήθηκε με τον Τσαλγιτζόπουλο στο 24' με την Δόξα να ισοφαρίζει με τον Στρέμπα στο 44' σε έναν αγώνα με πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τοις δύο πλευρές και την τύχη να γυρίζει τρεις φορές την πλάτη στην ομάδα της Μεγαλόπολης με την μπάλα να σταματά ισάριθμες φορές στα δοκάρια του Κωνσταντόπουλου.

Ολυμπιακός Λεωνιδίου- ΑΕΚ Τρίπολης 1-2: Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου κρατούσε μέχρι και το 93' τον βαθμό της ισοπαλίας ωστόσο τα πράγματα στο φινάλε άλλαξαν με το Λιακόπουλο να σκοράρει και με την βοήθεια της τύχης και να χαρίζει στην ομάδα του μία σπουδαία νίκη. Ο κιτρινόμαυροι που είχαν τον έλεγχο του αγώνα προηγήθηκαν με πολύ ωραίο τέρμα του Σπύρου Λαγού στο 15' με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στο 21' με έναν πολύ περιπετειώδες τρόπο με τον Ραφαήλ Πουτσελά.

Πανιώνιος Μεγαλόπολης-Λεωνίδιο 1-0: Μία από τις πιο σημαντικές νίκες του πέτυχε ο Πανιώνιος επικρατώντας του Λεωνιδίου με 1-0 σε ένα παιχνίδι με βάση τις ευκαιρίες αδικεί και το σκορ και τις δύο ομάδες. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης που έμελε τελικά να κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα σημείωσε ο Σιμόπουλος στο 67 τρυπώνοντας στην άμυνα του Λεωνιδίου.

Απόλλων Τυρού-Νικηταράς 2-0: Άλμα προς την παραμονή έκανε ο Απόλλων βυθίζοντας παράλληλα ακόμα περισσότερο τον Νικηταρά. Η ομάδα του Τυρού ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και μόλις στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή του Λάλα.  Η συνέχεια ήταν επιθετικός μονόλογος για τους κυανόλευκους να χάνουν πολλές ευκαιρίες  με τον Κατσιάβο με τις επεμβάσεις του να κρατά σε χαμηλά επίπεδα το σκορ αλλά τον Ζάβο στο 75΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να κλειδώνει το τρίποντο για την ομάδα του.

Παγγορτυνιακός-Κορακοβούνι 2-1: Ο Παγγορτυνιακός χρειάστηκε να ανατρέψει της εις βάρος του κατάσταση για φθάσει στην ανατροπή και να πάρει έτσι μία βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Το γρήγορο 0-1 του Ρεντούλη στο 2' ανέβασε τους γηπεδούχους που άρχισαν να πιέζουν με το Κορακοβούνι να είναι πολύ επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις. Στην επανάληψη ο Παγγορτυνιακός βγήκε πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι και τα τέρματα του Σπηλιωτόπουλου στο 49' και του Κουρόγιωργα στο 75 να φθάνει στην μεγάλη νίκη.

Σκόρερ: Νίκος Λυμπερόπουλος 12 (Δόξα Μεγαλόπολης)

Αποτελέσματα

Σάββατο (6/2)

Φαλαισία-Πανθυρεατικός 0-3 α.α.

Τεγέα-Δόξα Μεγαλόπολης 1-1

Απόλλων Τυρού-Νικηταράς 2-0

Κυριακή (7/2)

Παγγορτυνιακός-Κορακοβούνι 2-1

Ολυμπιακός-ΑΕΚ Τρίπολης 1-2

Πανιώνιος-Λεωνίδιο 1-0

Βαθμολογία

1. Πανθυρεατικός 44

2. Δόξα Μεγαλόπολης 42

3. ΑΕΚ Τρίπολης 35

4. Λεωνίδιο 29

5. Τεγέα 28

6. Βρασιές 25

7. Πανιώνιος 23

8. Κορακοβούνι 17

9. Ολυμπιακός  15

10. Απόλλων  15

11. Παγγορτυνιακός 13

12. Νικηταράς 9

13. Φαλαισία -6

Επόμενη αγωνιστική

Σάββατο (13/2, 15:00)

Λεωνίδιο-Βρασιές

Δόξα Μεγαλόπολης-Παγγορτυνιακός

Νικηταράς-Πανιώνιος

Κυριακή (14/2, 15:00)

Πανθυρεατικός-ΑΕΚ Τρίπολης

Τεγέα-Απόλλων Τυρού

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.