Το πανόραμα της 15ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 15ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Φεβρουάριος 03, 2020 - 08:19
0 σχόλια

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' Αρκαδίας παρέμενε το Λεωνίδιο μετά την νίκη του επί του Μαντινειακού με τον Ερμή Μελιγούς να ακολουθεί κατά πόδας στο -1 καθώς κέρδισε στον Ορχομενό Λεβιδίου.

12 τέρματα σημειώθηκαν σε πέντε αναμετρήσεις στην 15η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας με τρεις νίκες για τους γηπεδούχους, μία ισοπαλία και ένα διπλό με μοναδική ομάδα που το κατάφερε να είναι ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου επικρατώντας στην Τρίπολη της Τεγέας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια εκτός από της νίκες του Λεωνιδίου, του Ερμή και του Ολυμπιακού είχαμε την ισοπαλία της Δημητσάνας με την Δόξα με την ομάδα της Γορτυνίας να χάνει έδαφος και της Μεγαλόπολης να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό, αλλά και την νίκη του Κορακοβουνίου κόντρα στον Απόλλωνα Τυρού. Άνευ αγώνα πήρε τους βαθμούς ο Πανθυρεατικός.

Παραμένει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ ο Σπύρος Βερβεσός του Λεωνιδίου με τον Παναγιώτη Ράλλιο του Ερμή Μελιγούς να τον πλησιάζει και να ανεβαίνει στην δεύτερη θέση πιάνοντας εκεί τον Βασίλη Δριμούρα του Πανθυρεατικού.

Τα αποτελέσματα   της αγωνιστικής: Η νίκη του Κορακοβουνίου επί του Απόλλωνα έδωσε την δυνατότητα στους κοκκινόμαυρους της Βόρειας Κυνουρίας να πάρουν βαθιά ανάσα κάνοντας παράλληλα ένα αποφασιστικό βήμα προς τον μεγάλο στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Οι man of match της 15ης αγωνιστικής: Ο Παναγιώτης Ράλλιος του Ερμή Μελιγούς ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας του στην νίκη με 4-0 επί του Ορχομενού. Μάλιστα ο μικρός πέτυχε και το πρώτο του χατ-τρικ στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Α' Αρκαδίας (15η αγωνιστική)

Κορακοβούνι-Απόλλωνας Τυρού 2-1

ΠΑΟΚ Τρίπολης-Πανθυρεατικός 0-3 α.α.

Δημητσάνα-Δόξα Μεγαλόπολης 0-0

Ερμής Μελιγούς-Ορχομενός 4-0

Τεγέα-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 0-3

Λεωνίδιο-Μαντινειακός 2-0

Βαθμολογία

1. Λεωνίδιο 33

2. Ερμής Μελιγούς 32

3. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 30

4. Πανθυρεατικός 29

5. Δημητσάνα 28

6. Τεγέα 21

7. Μαντινειακός 19

8. Κορακοβούνι 18

9. Απόλλωνας Τυρού 15

10. Δόξα Μεγαλόπολης 15

11. Ορχομενός 10

12. ΠΑΟΚ Τρίπολης 3

Επόμενη αγωνιστική

Ορχομενός-Τεγέα

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Λεωνίδιο

Μαντινειακός-Δημητσάνα

ΠΑΟΚ Τρίπολης-Ερμής Μελιγούς 0-3 α.α.

Πανθυρεατικός-Κορακοβούνι

Απόλλωνας Τυρού-Δόξα Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.