Το πανόραμα της 14ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Το πανόραμα της 14ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Ιανουάριος 23, 2017 - 11:06
1 σχόλια

Με το Λεωνίδιο να μοιράζεται βαθμούς μετά την δεύτερη φετινή του ισοπαλία στον Τυρό επί του τοπικού Απόλλωνα αλλά να παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Σε αυτή την 14η στροφή του πρωταθλήματος είδαμε 13 γκολ σε 5 αγώνες με την Τεγέα να πετυχαίνει το σκορ της του διημέρου επί του Πανιώνιου Μεγαλόπολης και τον Ορχομενό την νίκη της αγωνιστικής κόντρα στον Πανθυρεατικό στο Άστρος. Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια είχαμε τρεις ισοπαλίες που είναι και οι περισσότερες σε μία αγωνιστική για την φετινή σεζόν.

Η μοιρασιά στο Λεωνίδιο μεταξύ του Ολυμπιακού με τον Μαντινειακό συνεχίζει να φέρνει σε δύσκολη θέση τους ερυθρόλευκους που παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο ομάδα της ισοπαλίας ο Μαντινειακός με 6 συνολικά στο πρωτάθλημα σε 14 αγωνιστικές και τρίτη συνεχόμενη στις τρεις αγωνιστικές του δεύτερου γύρου.

Ντέρμπι με τα όλα του στον Άγιο Ανδρέα ανάμεσα σε Κορακοβούνι και Βρασιές με τις τυπικά φιλοξενούμενες Βρασιές να προηγούνται δύο φορές στο σκορ αλλά το Κορακοβούνι να βρίσκει ισάριθμες φορές τις απαντήσεις σε ένα παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η κορυφή του πίνακα των σκόρερ έμεινε ίδια με τον Πιτ Κυρίο να βρίσκεται στην κορυφή με 9 τέρματα και τον συμπαίχτη του στο Λεωνίδιο Μπέκα Κιρβαλίντζε να τον ακολουθεί κατά πόδας έχοντας 8 γκολ.

Η νίκη της αγωνιστικής: Ο Ορχομενός πέτυχε την νίκη της αγωνιστικής φεύγοντας με το διπλό από το Άστρος ρίχνοντας στο καναβάτσο τον Πανθυρεατικό με το χρυσό γκολ του Στέλιου Σιόλα στο 84’. Η ομάδα του Λεβιδίου φιγουράρει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Αρκαδίας  επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία αγωνιστική της πολύ καλή αγωνιστική της εικόνα αλλά και την μεθοδική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο από την αρχή της χρονιάς.

Man of match της αγωνιστικής: Ο τίτλος του man of match της αγωνιστικής μοιράζεται στον Χρήστο Καραμπέτσο της Τεγέας και τον Ανδρέα Κουλεντιανό του Κορακοβουνίου. Ο νεαρός χαφ και ο έμπειρος επιθετικός πέτυχαν αμφότεροι από δύο πολύ όμορφα τέρματα βοηθώντας τις ομάδες τους να πάρουν θετικά αποτελέσματα έχοντας άριστη αγωνιστική παρουσία μέσα στο γήπεδο.

Τι μας άρεσε: Στην αναμέτρηση της Τεγέας με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης είδαμε να αγωνίζονται πολλά νέα παιδιά τα περισσότερα εκ των οποίων προϊών των ακαδημιών των δύο ομάδων. 8 νεαροί ποδοσφαιριστές βρέθηκαν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής από πλευράς Τεγέας και 11 από τον Πανιώνιο σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες προσπάθησαν και έπαιξαν ποδόσφαιρο αφήνοντας ευχαριστημένους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας.

Σκόρερ

Πιτ Κυρίος  9 (Λεωνίδιο)

Μπέκα Κιρβαλίντζε 8 (Λεωνίδιο)

Μπίλλης 6 (ΑΕΚ Τρίπολης)

Βλαχοκυριάκος 6 (Ορχομενός)

Αγγελόπουλος 6 (Πανθυρεατικός)

Λάγκας 6 (Τεγέα)

Καραμπέτσος 6 (Τεγέα)

Αραχωβίτης 6 (Βρασιές)

Αποτελέσματα

Τεγέα-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 5-1

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Μαντινειακός 1-1

Πανθυρεατικός - Ορχομενός 0-1

Απόλλων Τυρού - Λεωνίδιο 0-0

Κορακοβούνι - Βρασιές 2-2

Βαθμολογία

1. Λεωνίδιο 38

2. ΑΕΚ Τρίπολης 29

3. Ορχομενός 28

4. Τεγέα 25

5. Πανθυρεατικός 24

6. Βρασιές  23

7. Κορακοβούνι 20

8. Μαντινειακός 18

9.  Απόλλων Τυρού 14

10. Πανιώνιος Μεγαλόπολης 14

11. Ολυμπιακός  6

12. Παγγορτυνιακός –

Επόμενη αγωνιστική

Πανιώνιος Μεγαλόπολης-Απόλλων Τυρού

Βρασιές-Παγγορτυνιακός 3-0 α.α.

Μαντινειακός-Κορακοβούνι

Ορχομενός-ΑΕΚ Τρίπολης

Λεωνίδιο-Πανθυρεατικός

Τεγέα-Ολυμπιακός

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τα αναφερθεί και ο Τζιανης του Απόλλωνα που έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Λεωνιδίου...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.