Το πανόραμα της 12ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας

Το πανόραμα της 12ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας

Ιανουάριος 22, 2018 - 09:00
0 σχόλια

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανθυρεατικό που άνοιξε ιδανικά τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας παίρνοντας με επιτυχία από την δύσκολη έδρα και το εμπόδιο του Μαντινειακού.

1 άσος, 2 διπλά και 3 ισοπαλίες ήταν το μωσαϊκό των αποτελεσμάτων της 12ης στροφής όπου σημειώθηκαν συνολικά σε 6 αναμετρήσει 15 τέρματα συνολικά σε μια αγωνιστική όπου κυριάρχησαν οι ισοπαλίες.

Στους Σαββατιάτικους αγώνες ο Πανθυρεατικός χρειάστηκε ένα δεκάλεπτο για να καθαρίσει την αναμέτρηση κόντρα στον Μαντινειακό ενώ δύσκολα ο Ερμής λύγισε τον Ορχομενό στην Μελιγού φθάνοντας και αυτός στην νίκη. Στα παιχνίδια της Κυριακής η ΑΕΚ Τρίπολης πέρασε νικηφόρα από το Άστρος και τον ουραγό Αχιλλέα ενώ Κορακοβούνι-Πανιώνιος Μεγαλόπολης, Τεγέα-Βρασιές και Δόξα Μεγαλόπολης-Απόλλωνας Τυρού μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Ισοπαλία ανάσα για τον Απόλλωνα στην Μεγαλόπολη σπάζοντας έτσι το αρνητικό σερί ηττών που είχε εδώ και 4 αγωνιστικές. Οι έδρες έπεσαν σε αυτή την 12η αγωνιστική με τον Ερμή Μελιγούς να είναι η μοναδική ομάδα που σημείωσε εντός νίκη.

Αλλαγή στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο του Πανθυρεατικού να συνδέεται ξανά με τα δίχτυα και να ανεβαίνει στην κορυφή αφήνοντας στην δεύτερη θέση του Ηλία Ιατρίδη του Ερμή Μελιγούς.

Η νίκη της αγωνιστικής: Ο Πανθυρεατικός άφησε πίσω του την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στον Άγιο Ανδρέα και έδειξε ότι είναι το αφεντικό για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Άστρους πήρε το αποτελέσματα που ήθελε κράτησε το +6 και πλέον στρέφει την προσοχή της στο Κύπελλο Αρκαδίας.

Man of match της αγωνιστικής: Ο τίτλος μοιράζεται στον Μιχάλη Φατούρο της ΑΕΚ Τρίπολης για τα δύο γκολ του κόντρα στον Αχιλλέα που έδωσαν την νίκη στους κιτρινόμαυρους και τον Κωνσταντίνο Κολοβό όπου με τις τρομερές του επεμβάσεις ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας τους στην ισοπαλία των Βρασιών απέναντι στην Τεγέα.

Τι μας άρεσε: Οι ομάδες μετά την διακοπή φαίνεται να βρίσκουν και πάλι τα πατήματα τους. Ωραία παιχνίδια με καλό ρυθμό, αρκετές ευκαιρίες σε όλους τους αγώνες και μερικές εντυπωσιακές φάσεις τόσο στην εκτέλεση τους όσο και στον τρόπο δημιουργία τους.

Σκόρερ:

9 γκολ: Αγγελόπουλος (Πανθυρεατικός)

8 γκολ: Ιατρίδης (Ερμής Μελιγούς)

7 γκολ: Αποστολόπουλος (Μαντινειακός)

6 γκολ: Κατσίρης, Κ. Μπάρλας (Πανθυρεατικός)

5 γκολ: Σ. Λαγός (Ερμής Μελιγούς), Μπούσγας (Μαντινειακός), Μπέλτσος (Τεγέα), Τακλής (Πανθυρεατικός)

4 γκολ:  Κουρόγιωργας (Βρασιές), Πετρόπουλος Ε. (ΑΕΚ Τρίπολης), Κάστας (Μαντινειακός), Ρίζος (Βρασιές)

3 γκολ:  Καπράνος (Πανθυρεατικός), Ανδριανόπουλος (Βρασιές), Λάμπρου, Κοντογιαννόπουλος (Κορακοβούνι), Πρίφτης, Φατούρος (ΑΕΚ Τρίπολης), , Καταρτζής (Αχιλλέας). Βλαχοκυριάκος, Αλεξανδρής (Δόξα Μεγαλόπολης), Παπαδόπουλος (Πανιώνιος Μεγαλόπολης), Ρίζος (Βρασιές), Ηλιόπουλος Λάγκας, Καραμπέτσος (Τεγέα), Τζιαννής (Απόλλωνας Τυρού)

2 γκολ: Ι. Αδάμης, Δ. Αδάμης,  (Πανθυρεατικός), Αραχωβίτης, Βλαχοπαναγιώτης (Βρασιές), Πέππα, Κούβαλης (Δόξα Μεγαλόπολης), Γιαννόπουλος, (Πανιώνιος Μεγαλόπολης), Πολυμενάκος (Αχιλλέας), Μέλλος (Απόλλωνας Τυρού) Τσαλγιτζόπουλος, , Νέζος , Σταμάτης (Ορχομενός), Λυτρίβης Χ., (Κορακοβούνι), Τσίπας, (Δόξα Μεγαλόπολης), Κοσκολός, (Απόλλωνας Τυρού), Παυλίδης (Ορχομενό)

1 γκολ: Κολοβός, Παπούλιας, Πολυζωίδης, Πολυχρονιάδης, Τσαγγούρης, Θεοδωράκης (Βρασιές), Β. Μπάρλας (Πανθυρεατικός), Τσάκος, Μπεντεβής (Μαντινειακός), Παρασκευάς, Κολενδριανός, Χρόνης, Εγγλέζος (Απόλλωνας Τυρού), Αρφάνης, Κολοβός, Ράλιος, Παπαδάτος (Ερμής Μελιγούς),  Φατούρος, Λιακόπουλος, Καψής, Ανδριανός, Ζιούλης, Κατσιούλας, Ρ. Πετρόπουλος (ΑΕΚ Τρίπολης), Λυτρίβης Γ., Κουλεντιανός, (Κορακοβούνι), Μπάζιος, Κωστόπουλος, Σιμόπουλος, Ζέρβας, Κλέντι (Πανιώνιος Μεγαλόπολης),  Μακρής, Παράσχης, Παυλίδης, Χρονόπουλος, Ντρέου (Ορχομενός), Τσουμπλέκας (Δόξα Μεγαλόπολης), Ριζάι, Καρακατσάνης (Αχιλλέας), Πλαντζάς (Τεγέα)

Αποτελέσματα

Ερμής Μελιγούς-Ορχομενός 1-0

Μαντινειακός-Πανθυρεατικός 0-4

Κορακοβούνι-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 1-1

Αχιλλέας-ΑΕΚ Τρίπολης 0-2

Δόξα Μεγαλόπολης-Απόλλωνας Τυρού 1-1

Τεγέα-Βρασιές 2-2

Βαθμολογία

1. Πανθυρεατικός 30

2. Ερμής Μελιγούς 24

3. Βρασιές 21

4. . ΑΕΚ Τρίπολης 19

5. Κορακοβούνι 18

6 Μαντινειακός 17

7. Τεγέα 17

8. Δόξα Μεγαλόπολης 15

9. Πανιώνιος Μεγαλόπολης 13

10. Ορχομενός Λεβιδίου 10

11.Απόλλωνας Τυρού 10

12.Αχιλλέας 3

Επόμενη αγωνιστική

Ορχομενός Λεβιδίου-ΑΕΚ Τρίπολης

Πανθυρεατικός-Κορακοβούνι

Τεγέα-Μαντινειακός

Απόλλωνας Τυρού-Ερμής Μελιγούς

Πανιώνιος Μεγαλόπολης-Αχιλλέας

Βρασιές-Δόξα Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.