Το πανόραμα της 10ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 10ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Δεκέμβριος 09, 2019 - 08:35
0 σχόλια

Μία ακόμα αλλαγή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' Αρκαδίας είναι γεγονός με τον Ολυμπιακό να περνάει στην πρώτη θέση αφήνοντας έναν βαθμό πιο κάτω τον Ερμή Μελιγούς, τον Πανθυρεατικό, την Δημητσάνα και το Λεωνίδιο στην δεύτερη θέση σε μια απόλυτα συναρπαστική μάχη.

11 τέρματα μπήκαν συνολικά σε έξι αναμετρήσεις με τις έδρες να έχουν ξανά τον πρώτο λόγω καθώς είχαμε πέντε άσους, καμία ισοπαλία και ένα διπλό του Ολυμπιακού μέσα στον Άγιο Ανδρέα επί του Κορακοβουνίου στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Για έκτη φορά σε 10 αγωνιστικές έχουμε διαφοροποίηση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον Ολυμπιακό να παίρνει και πάλι κεφάλι στην κούρσα ενώ τόσο η Δημητσάνα όσο και το Λεωνίδιο να πιάνουν Ερμή και Πανθυρεατικό στήνοντας ένα τρελό σκηνικό ροντέο στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ Τρίπολης έπειτα από 10 παιχνίδια και πρώτοι του βαθμοί στην Α' Αρκαδίας. Έξι αγωνιστικές αήττητη η Δημητσάνα που κέρδισε και το ντέρμπι με τον Ερμή έχοντας 5 νίκες και 1 ισοπαλία έχοντας μπει για τα καλά πλέον στην διεκδίκηση του τίτλου.

Τα αποτελέσματα  της αγωνιστικής: Το δίλλημα για το πιο σημαντικό αποτέλεσμα της αγωνιστικής πραγματικά είναι τεράστιο. Η νίκη Τεγέας επί του Πανθυρεατικού, της Δημητσάνας στο ντέρμπι με τον Ερμή, του Ολυμπιακού στο φινάλε κόντρα στο Κορακοβούνι, ακόμα και του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ορχομενό έχουν την δική τους αξία.

Ο man of match της 10ης αγωνιστικής: Ο Χρήστος Αγγελόπουλος του Ολυμπιακού Λεωνιδίου μίλησε στο τέλος και χάρισε στην ομάδα του ένα πολύ μεγάλο τρίποντο που την οδήγησε και πάλι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' Αρκαδίας.

Α' Αρκαδίας (10η αγωνιστική)

Δόξα Μεγαλόπολης-Μαντινειακός 3-0

Λεωνίδιο-Απόλλων Τυρού 1-0

ΠΑΟΚ Τρίπολης-Ορχομενός Λεβιδίου 4-0

Δημητσάνα-Ερμής Μελιγούς 1-0

Κορακοβούνι-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 0-1

Τεγέα-Πανθυρεατικός 1-0

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 21

2. Ερμής Μελιγούς 20

3. Πανθυρεατικός 20

4. Δημητσάνα 20

5. Λεωνίδιο 20

6. Δόξα Μεγαλόπολης 14

7. Μαντινειακός 13

8. Τεγέα 11

9. Κορακοβούνι 11

10. Απόλλωνας Τυρού 8

11. Ορχομενός 7

12. ΠΑΟΚ Τρίπολης 3

Επόμενη αγωνιστική

Μαντινειακός-Ερμής Μελιγούς

Απόλλων Τυρού-Δημητσάνα

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Δόξα Μεγαλόπολης

Πανθυρεατικός-Λεωνίδιο

Ορχομενός Λεβιδίου-Κορακοβούνι

ΠΑΟΚ Τρίπολης-Τεγέα

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.