Το πανόραμα της 10ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 10ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Δεκέμβριος 17, 2018 - 08:44
0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με τους δύο πρωτοπόρους την ΑΕΚ Τρίπολης και το Λεωνίδιο να συνεχίζουν με νίκες παραμένοντας χέρι, χέρι ισόβαθμοι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

16 γκολ ήταν συνολικά που μπήκαν στα Αρκαδικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας σε 5 αναμετρήσεις με το σκορ της αγωνιστικής να έρχεται από την Μελιγού και την νίκη του Ερμή επί του Ολυμπιακού Λεωνιδίου.

Στα αποτελέσματα της δέκατης αγωνιστικής η ΑΕΚ κέρδισε στην Τρίπολη τον Α.Ο. Τεγέας σε ένα παιχνίδι με όλα τα συστατικά ενός ντέρμπι όπως και το Λεωνίδιο λύγισε την Δόξα σε ένα ακόμα ντέρμπι στο φινάλε του αγώνα. Νίκες σημείωσαν επίσης ο Ερμής Μελιγούς επί του Ολυμπιακού Λεωνιδίου, ο Πανθυρεατικός κόντρα στο Κορακοβούνι και ο Ορχομενός με ανατροπή μάλιστα στον Άγιο Ανδρέα επί των Βρασιών στο μοναδικό διπλό της αγωνιστικής.

Άξιο αναφοράς η πρώτη νίκη μακριά από το Λεβίδι του Ορχομενού και η επιστροφή στις επιτυχίες για τον Πανθυρεατικό όπου η τελευταία του νίκη ήταν από την 3η αγωνιστική και το 7-2 με τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου στο Άστρος στις 21 Οκτωβρίου.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Το αποτελέσμα της 10ης αγωνιστικής είναι η νίκη του Λεωνιδίου επί της Δόξας στα τελευταία λεπτά που κρατούν τους ερυθρόλευκους στην κορυφή αλλά και το τρίποντο του Ορχομενού στον Άγιο Ανδρέα κόντρα στις Βρασιές που έχουν ανεβάσει τους πράσινους στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο man of match της 10ης αγωνιστικής: Ο Γιώργος Αρδάμης πέτχυε δύο γκολ στην πολύ σημαντική νίκη της ΑΕΚ Τρίπολης στον αγώνα με την Τεγέα κάνοντας για μία ακόμα αγωνιστική σπουδαία δουλειά για την ομάδα του στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αποτελέσματα

Τεγέα-ΑΕΚ Τρίπολης 0-3

Ερμής Μελιγούς-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 4-2

Βρασιές-Ορχομενός Λεβιδίου 1-2

Πανθυρεατικός-Κορακοβούνι 2-1

Λεωνίδιο-Δόξα Μεγαλόπολης 1-0

Μαντινειακός-Νικηταράς 3-0 α.α.

Ρεπό: Απόλλωνας Τυρού

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ Τρίπολης 27

2. Λεωνίδιο 27

3. Ορχομενός 15

4. Δόξα Μεγαλόπολης 13

5. Ερμής Μελιγούς 13

6.  Τεγέα 12

 7. Πανθυρεατικός 12

8. Μαντινειακός 12

9. Κορακοβούνι 11

10. Απόλλωνας Τυρού 8

11. Βρασιές 7

12. Ολυμπιακός 7

13. Νικηταράς -

Επόμενη αγωνιστική

Ορχομενός Λεβιδίου-Νικηταράς Δολιανών

Δόξα Μεγαλόπολης-Βρασιές

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Λεωνίδιο

Κορακοβούνι-Απόλλων Τυρού

ΑΕΚ Τρίπολης-Ερμής Μελιγούς

Πανθυρεατικός-Τεγέα

Ρεπό: Μαντινειακός

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.