Το πανόραμα της 10ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας

Το πανόραμα της 10ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας

Δεκέμβριος 18, 2017 - 08:59
0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική της Α’ Αρκαδίας και τελευταία για το 2017 με τον πρωτοπόρο Πανθυρεατικό να επιστρέφει στις νίκες και στο +7 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα εκμεταλλευόμενος και την ήττα του Ερμή Μελιγούς από την Τεγέα.

4 άσοι, 1 διπλό και 1 ισοπαλία περιελάμβαναν τα αποτελέσματα της 9ης στροφής του πρωταθλήματος στην οποία σημειώθηκαν συνολικά σε 6 αναμετρήσεις 14 τέρματα σε μια όχι και τόσο ιδιαίτερα παραγωγική από επιθετικής πλευράς αγωνιστική.

Στους Σαββατιάτικους αγώνες ο Πανθυρεατικός δυσκολεύτηκε αλλά τελικά νίκησε τον πολύ μαχητικό Απόλλωνα Τυρού όπως και η ΑΕΚ Τρίπολης που πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον Μαντινειακό ενώ στον Άγιο Ανδρέα Βρασιές και Πανιώνιος Μεγαλόπολης μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Την Κυριακή μίλησαν οι έδρες με την Τεγέα, το Κορακοβούνι και την Δόξα Μεγαλόπολης να επικρατούν του Ερμή Μελιγούς, του Αχιλλέα και του Ορχομενού Λεβιδίου αντίστοιχα.

Πρώτη εντός έδρας νίκη για την Τεγέα μετά από 10 αγωνιστικές πετυχαίνοντας μάλιστα 2 γκολ στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος όπου μόνο το Κορακοβούνι έχει παραβιάσει δις την εστία του Ερμή. 5η νίκη σε 10 παιχνίδια για το Κορακοβούνι στο πρωτάθλημα που αποτελεί μία από τις εκπλήξεις της εφετινής σεζόν.

Στον πίνακα των σκόρερ ο Ηλίας Ιατρίδης του Ερμή Μελιγούς έχει και πάλι συγκάτοικο στην κορυφή τον Γιώργο Αγγελόπουλο του Πανθυρεατικού που σκόραρε αυτή την αγωνιστική όπου με 8 τέρματα σε 10 παιχνίδια χέρι, χέρι οδηγούν την κούρσα.

Η νίκη της αγωνιστικής: Ο τίτλος της νίκης της αγωνιστικής πηγαίνει στην Τεγέα. Οι πράσινοι ήθελαν για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους το τρίποντο και τα κατάφεραν. Αν σκεφθεί κανείς ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ και χρειάστηκαν να κάνουν την ανατροπή κόντρα στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και με νικητήριο γκολ στο 88’ αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντικό το αποτέλεσμα αυτό.

Man of match της αγωνιστικής: Ο Κοντογιαννόπουλος του Κορακοβουνίου δεν ήταν μόνο αυτός που με το γκολ του έδωσε την νίκη στην ομάδα του αλλά και μία συνεχόμενη πηγή κινδύνων για την άμυνα του Αχιλλέα. Η πολύ ωραία συνεργασία του με τον Κουλεντιανό και το άψογο τελείωμα του το κερασάκι στην τούρτα της απόδοσης του.

Τι μας άρεσε: Μπορεί να μπήκαν σχετικά λίγα γκολ στην 10η αγωνιστική αλλά μερικά εξ ‘ αυτών ήταν πολύ ωραία. Επίσης εκτός από όμορφα γκολ είχαμε και μερικές σπουδαίες αποκρούσεις που σίγουρα αποτελούν highlights της αγωνιστικής.

 Σκόρερ:

8 γκολ: Ιατρίδης (Ερμής Μελιγούς), Αγγελόπουλος (Πανθυρεατικός).

6 γκολ: Κατσίρης, Κ. Μπάρλας (Πανθυρεατικός).

5 γκολ: Σ. Λαγός (Ερμής Μελιγούς), Αποστολόπουλος (Μαντινειακός), Μπούσγας (Μαντινειακός), Μπέλτσος (Τεγέα), Τακλής (Πανθυρεατικός)

4 γκολ:  Κουρόγιωργας (Βρασιές), Πετρόπουλος Ε. (ΑΕΚ Τρίπολης), Κάστας (Μαντινειακός)

3 γκολ:  Ανδριανόπουλος (Βρασιές), Λάμπρου (Κορακοβούνι), Πρίφτης, (ΑΕΚ Τρίπολης), , Καταρτζής (Αχιλλέας). Βλαχοκυριάκος (Δόξα Μεγαλόπολης), Παπαδόπουλος (Πανιώνιος Μεγαλόπολης)

2 γκολ: Καπράνος (Πανθυρεατικός), Αραχωβίτης, Βλαχοπαναγιώτης, Ρίζος (Βρασιές), Πέππα, Κούβαλης (Δόξα Μεγαλόπολης), Γιαννόπουλος, (Πανιώνιος Μεγαλόπολης), Πολυμενάκος (Αχιλλέας), Μέλλος (Απόλλωνας Τυρού) Τσαλγιτζόπουλος, Ηλιόπουλος (Τεγέα), Νέζος , Σταμάτης (Ορχομενός), Λυτρίβης Χ., Κοντογιαννόπουλος (Κορακοβούνι) Αλεξανδρής, Τσίπας, (Δόξα Μεγαλόπολης), Κοσκολός, Τζιαννής (Απόλλωνας Τυρού)  .

1 γκολ: Κολοβός, Παπούλιας, Πολυζωίδης, Πολυχρονιάδης, Τσιαγγούρης (Βρασιές), Ι. Αδάμης, Δ. Αδάμης, Β. Μπάρλας (Πανθυρεατικός), Τσάκος, Μπεντεβής (Μαντινειακός), Παρασκευάς, Κολενδριανός, Χρόνης, Εγγλέζος (Απόλλωνας Τυρού), Αρφάνης, Κολοβός, Ράλιος (Ερμής Μελιγούς),  Φατούρος, Λιακόπουλος, Καψής, Ανδριανός, Ζιούλης, Κατσιούλας (ΑΕΚ Τρίπολης), Λυτρίβης Γ., Κουλεντιανός, (Κορακοβούνι), Μπάζιος, Κωστόπουλος, Σιμόπουλος, Κλέντι (Πανιώνιος Μεγαλόπολης),  Μακρής, Παράσχης, Παυλίδης, Χρονόπουλος, Ντρέου (Ορχομενός), Τσουμπλέκας (Δόξα Μεγαλόπολης), Ριζάι, Καρακατσάνης (Αχιλλέας), Πλαντζάς, Λάγκας, Καραμπέτσος (Τεγέα).

Αποτελέσματα

Δόξα Μεγαλόπολης - Ορχομενός Λεβιδίου 1-0

Κορακοβούνι – Αχιλλέας  1-0

Τεγέα - Ερμής Μελιγούς 2-1

Μαντινειακός - ΑΕΚ Τρίπολης 0-2

Πανθυρεατικός - Απόλλων Τυρού 3-2

Βρασιές - Πανιώνιος Μεγαλόπολης 1-1

Βαθμολογία

1. Πανθυρεατικός 27

2. Ερμής Μελιγούς 20

3. Βρασιές 17

4. Κορακοβούνι 16

5. ΑΕΚ Τρίπολης 15

6. Μαντινειακός 14

7. Τεγέα 13

8. Δόξα Μεγαλόπολης 13

9. Πανιώνιος Μεγαλόπολης 12

10. Απόλλωνας Τυρού 9

11.Ορχομενός Λεβιδίου 7

12.Αχιλλέας 3

Επόμενη αγωνιστική

Πανιώνιος Μεγαλόπολης – Μαντινειακός

Βρασιές – Πανθυρεατικός

Αχιλλέας - Ορχομενός Λεβιδίου

Ερμής Μελιγούς - Δόξα Μεγαλόπολης

ΑΕΚ Τρίπολης – Κορακοβούνι

Απόλλων Τυρού - Τεγέα

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.