Πάνω από 60.000 αυτοκίνητα πέρασαν από τα διόδια της Νεστάνης την περίοδο του Πάσχα

Πάνω από 60.000 αυτοκίνητα πέρασαν από τα διόδια της Νεστάνης την περίοδο του Πάσχα

Μάιος 02, 2019 - 11:30
3 σχόλια

Δεκάδες χιλιάδες ήταν και φέτος οι επισκέπτες που επέλεξαν την Πελοπόννησο για τις εορτές του Πάσχα, σύμφωνα και με τα στοιχεία της  Παραχωρησιούχου Εταιρείας ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ.

Από τη μία ο αυτοκινητόδρομος Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και Κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη ο οποίος εγγυάται ένα ξεκούραστο και ασφαλές ταξίδι και από την άλλη το ότι η γιορτή του Πάσχα που συνέπεσε με την Πρωτομαγιά, δημιούργησαν ευνοϊκές προϋποθέσεις έτσι ώστε ο Μοριάς να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες σε σχέση με το 2018.

Η τάση το 2019 ήταν ανοδική καθώς από τη Μεγάλη Τρίτη (23/4) έως το Μεγάλο Σάββατο (27/4) στις 18:00 πέρασαν από τα διόδια της Νεστάνης 64.290 οχήματα όταν την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι είχαν περάσει 58.990 σημειώνοντας μια άνοδο της τάξεως του 10,1%.

Έφη Καστραντά


3 Σχόλια

....ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ??? ΡΩΤΑΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΑΒΓΑ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6000) ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΣΤΙΖΑΝ 0,30 το τμχ. ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΜΠΟΡΟ, ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ 0,18. ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΛΑΝΙΑΡΕΣ ΚΟΤΕΣ.... Α, ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΙ ΤΟ ΠΗΡΑ 5,30/ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ 7,30 !

Ποια Τριπολη ρε συ, για κανενα κατουρημα θα σταματησαν εκει.

Τι να μπει να κάνει ο ξένος στην Τρίπολη; Να ακούει τα σσσ του Παυλή; Να βουτάει για τον Σταυρό στις λακκούβες; Να απολαμβάνει τις ανύπαρκτες εκδηλώσεις είτε Χριστούγεννα, είτε απόκριες; Ευχαριστούμε Τζιούμη που στήριξες τον Παυλή και πήγε η πόλη 20 χρόνια πίσω.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.