Πάνω από 60 οικογένειες στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αρκαδία (vid)

Πάνω από 60 οικογένειες στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αρκαδία (vid)

Απρίλιος 10, 2017 - 11:00
0 σχόλια

Πασχαλινό παζάρι από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Και εφέτος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει το πασχαλινό του παζάρι στο περίπτερό του στην πλατεία Πετρινού, το οποίο και θα μπορείτε να επισκεφθείτε από τη Μεγάλη Τρίτη έως και τη Μεγάλη Πέμπτη, τις ώρες 10:00-14:00 και 17:30-20:00.

Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους σε πασχαλινές λαμπάδες, στολίδια και μικρά δωράκια, ενισχύοντας παράλληλα το έργο του Οργανισμού.

Η Ιωάννα Καραγιάννη, υπεύθυνη του Εθελοντικού Δημιουργικού Εργαστηρίου μίλησε για τη δράση αλλά και για τον Οργανισμό. Σημείωσε ότι στην περιοχή της Αρκαδίας 65 οικογένειες στηρίζονται από το «Χαμόγελο του Παιδιού» όχι μόνο οικονομικά αλλά και σε θέματα υγείας.

«Καθημερινά οικογένειες ζητούν στήριξη από τον Εθελοντικό Οργανισμό και το γραφείο της Τρίπολης ανταποκρίνεται με μεγάλη επιτυχία»

Οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ετοίμασαν με αγάπη και δημιουργικότητα χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, πασχαλινά δώρα, καθώς και χειροποίητα κοσμήματα και κατασκευές.

Στο παζάρι υπάρχουν, επίσης, πασχαλινά ανοιξιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού.

Τέλος, η κυρία Καραγιάννη μίλησε και για τους κουμπαράδες που έχουν τοποθετηθεί σε επιχειρήσεις, Συλλόγους και Οργανισμούς, αναφέροντας ότι έστω και ένα λεπτό του ευρώ να χαρίσει κάποιος αυτό πιάνει τόπο.

Φωτογραφία αρχείου

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Πασχαλινό παζάρι από το «Χαμόγελου του Παιδιού»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.