Πάνω από 100 οικογένειες θα λάβουν σχολικά είδη από τη Μητρόπολη Μαντινείας (vid)

Πάνω από 100 οικογένειες θα λάβουν σχολικά είδη από τη Μητρόπολη Μαντινείας (vid)

Σεπτέμβριος 02, 2015 - 14:16
1 σχόλια

H Ιερά Μητρόπολις Μαντινείας και Κυνουρίας εν όψει της ενάρξεως του νέου σχολικού έτους και στο πλαίσιο της προσπάθειας στήριξης των οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες, συγκεντρώνουν σχολικά είδη τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδιά σε σχολική ηλικία.

Αρκετοί Τριπολίτες έχοντας επίγνωση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης των συμπολιτών τους και συνδημοτών τους, προσφέρουν από το υστέρημά τους σχολικά είδη όπως σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, στιλό, είδη ζωγραφικής, γόμες, ξυλομπογές για  τους μαθητές οι οποίες δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να αγοράσουν τα απαραίτητα για το σχολείο.

 Ἡ συγκέντρωση των σχολικών ειδών έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 και θα διαρκέσει έως το τέλος του μηνός Σεπτεμβρίου, τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας του Φιλανθρωπικού Προγράμματος «Το καλάθι του Πτωχού Αδελφού», δηλαδή κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από 5.30 έως 7.30 μ.μ., όπως επίσης, καθημερινά, στο γραφείο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού, επί της Πλατείας Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

Όπως ανέφερε ο πατήρ Ιωάννης Σουρλίγκας, καθώς το κόστος των ειδών αυτών είναι σχετικά υψηλό και δεν πρέπει να αφήσουμε να λείψει από κανένα παιδί ούτε το φαγητό, αλλά ούτε και το τετράδιο σε αυτή την περίπτωση. Το καλάθι του Πτωχού Αδελφού, εκτός από τα σχολικά, προσφέρει και τρόφιμα στις οικογένειες που δεν μπορούν να έχουν στο τραπέζι τους βασικά αγαθά.

Πάνω από 100 μαθητές θα πάρουν τετράδια και μολύβια από το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού.Έτσι, όσοι αγοράσουν τα τετράδια των παιδιών τους εφέτος, ας σκεφτούν να προσφέρουν ένα ακόμα στο Καλάθι του Πτωχού Αδελφού για κάποιο παιδί που το έχει ανάγκη και δεν μπορεί να το αποκτήσει.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Πάνω από 100 οικογένειες θα λάβουν σχολικά είδη από τη Μητρόπολη Μαντινείας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.