Πανιώνιος Μεγαλόπολης: Δεν έ(Χ)ασε το ντέρμπι και ανέβηκε (video)

Πανιώνιος Μεγαλόπολης: Δεν έ(Χ)ασε το ντέρμπι και ανέβηκε (video)

Μάιος 03, 2015 - 22:36
0 σχόλια

Ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης χρειάζονταν έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την άνοδο του στη Α' Αρκαδίας και τα κατάφερε φτάνοντας στην νίκη και πανηγυρίζοντας την πολυπόθητη άνοδο στην κορυφαία τοπική κατηγορία ποδοσφαίρου.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Πανιώνιο Μεγαλόπολης  και τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου το απόγευμα της Κυριακής (3/5) στο Δημοτικό γήπεδο Μεγαλόπολης δεν βγήκε νικητής καθώς  το παιχνίδι έληξε  ισόπαλο με 1-1. Από πλευράς Πανιωνίου ο Μιχόπουλος άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με τον Σαρρή να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους στο 60’  για το τελικό 1-1.

Έτσι οι δύο ομάδες εξασφάλισαν την άνοδο τους στην Α’ Αρκαδίας με τον Ολυμπιακό να κατακτά την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα της Β’ Αρκαδίας και τον Πανιώνιο να παίρνει το δεύτρο εισιτήριο μία αγωνιστική πριν το φινάλε του μίνι πρωταθλήματος.

Το βίντεο και η φωτογραφία είναι από το kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Πανιώνιος Μεγαλόπολης - Ολυμπιακός Λεωνιδίου 1-1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.