Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 4-2 για το πρωτάθλημα νέων

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 4-2 για το πρωτάθλημα νέων

Απρίλιος 29, 2012 - 13:22

Δεν τα κατάφερε η ομάδα των νέων να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, αν και θα μπορούσε να τους κατακτήσει.

Οι νέοι του Αστέρα μπήκαν στο γήπεδο και δεν είχαν γερά  «πατήματα» , δεν μπόρεσαν να   επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Έτσι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το κέντρο και  να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους βάζοντας δύο γκολ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια  μπροστά με 2-0.

Στην επανάληψη οι οδηγίες του προπονητή της ομάδας «έπιασαν τόπο» και η απόδοση της ομάδας του Αστέρα ανέβηκε και κατάφερε  όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά να κάνει το παιχνίδι της και να χάσει σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθεί.

Ξαφνικά η καλή παρουσία της χάθηκε και  οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν το «κάθισμα»  της  ομάδας και να σκοράρουν ακόμα δύο φορές παίρνοντας την νίκη.

Τα γκολ τα σημείωσαν από τον Πανιώνιο οι Βλάχος , Ντούνης , Μπούζας και Σμυρλής. Από τον Αστέρα οι Τογρού  με πέναλτι που κέρδισε ο Ντινιωτάκης και Κατσαρός ( σκόραρε και στην νίκη στην Τρίπολη), Να σημειωθεί ο Πανιώνιος τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λ’ογω αποβολής του Κλη με δύο κίτρινες κάρτες.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πανιώνιος: Ανέστης, Κουλός, Κούρος, Γκέζο (68' Ζυγογιάννης), Μπούζας, Ζυγογιάννης, Ντούνη, Μακαρόνας, Σταμάτης, Κλης, Βλάχος (75' Μπότης).

Αστέρας Τρίπολης: Λαδάς, Σβίγγος, Λυμπέρης, Τσέζαρεκ, Γκαϊδατζής, Βαλκάνος, Κατσαρός, Τογρού (68' Κλαπής), Γιώτσας (53' Στασινόπουλος), Λούβρης (31' Τσόφλιος), Ντινιωτάκης.

 

-. Στο  τέλος του αγώνα ο σκόρερ του δεύτερου γκολ Κατσαρός, δήλωσε ότι το παιχνίδι χάθηκε από τις ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ, μετά το 2-2.

-. Να σημειώσουμε ότι ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου Ανέστης, είχε πολύ καλή παρουσία και ήταν ο βασικός συντελεστής της νίκης της ομάδας του.  Είχε δύο πολλές καλές αποκρούσεις σε  τετ-α-τετ και  σε φάουλ.

-. Παίκτες του Πανιωνίου που ήταν στις κερκίδες, απόρησαν με την θέση του Γκαϊδατζή , που έπαιξε σέντερ μπακ λόγω απουσίας του Πετρούση. 

-. Στο γήπεδο ήταν παρόντες και σκάουτερς, που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

-. Παρών και ο παλαίμαχος άσος Θεόφιλος Καρασαββίδης.

 

 

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/Ok9rOTDJE-0