Πανηγυρίζει ο Ενοριακός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Αετοχωρίου

Πανηγυρίζει ο Ενοριακός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Αετοχωρίου

Μάιος 04, 2015 - 13:43
0 σχόλια

Το Σαββάτο   9η  Μαΐου  2015  πανηγυρίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια ο Ενοριακός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Αετοχωρίου Κυνουρίας ( Γαλτενά)  την Ανακομιδή  των Ιερών Λειψάνων  του εν Αγίοις  Πατρός Ημών Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

* Την Παρασκευή  8η Μαΐου 2015 και περί ώρα 7ην απογευματινή θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία ενώ εν συνεχεία θα ακολουθήσει Λαϊκό Παραδοσιακό Πανηγύρι .  

* Το Σαββάτο  9η   Μαΐου  2015,  κυριώνυμο   ημέρα της Εορτής,  από ώρας 7ης πρωινής θα ψαλεί  ο Όρθρος και εν συνεχεία θα τελεσθεί   Πανηγυρική Θ. Λειτουργία με Αρτοκλασία.

Προσκαλείται ο φιλέορτος  Λαός της Κυνουρίας και της γύρω περιοχής,  να προσέλθει στην Εορτή του Αγίου για να λάβει   την ευλογία του Αγίου Νικολάου και να συμπροσευχηθεί  μαζί  με τους λιγοστούς κατοίκους του μικρού αυτού Χωριού της Κυνουρίας στον εορτάζοντα Άγιο. 

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.