Πανηγυρίζει η ΙΜ Τιμίου Προδρόμου στο Καστρί

Πανηγυρίζει η ΙΜ Τιμίου Προδρόμου στο Καστρί

Σεπτέμβριος 03, 2019 - 17:22
3 σχόλια

Τήν  6η  Σεπτεμβρίου 2019  πανηγυρίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΣΤΡΙΟΥ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ την Ανάμνηση του εν Χώναις Θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, κατά το  ακόλουθο  πρόγραμμα:

    Την   Πέμπτη  5η  Σεπτεμβρίου 2019, στις  6.00 μ.μ. θα ψαλή  Αρχιερατικός Εσπερινός,  χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ .

    Την Παρασκευή    6η  Σεπτεμβρίου 2019,  κυριώνυμο   ημέρα της Εορτής,  από τις 7 το πρωί θα ψαλή ο Όρθρος και εν συνεχεία θα τελεσθή  πανηγυρική Θεία  Λειτουργία.

     Προσκαλείται ο  φιλόχριστος Λαός μας  να προσέλθη για να λάβη την ευλογία του Θεου, με  τις πρεσβείες του Αγίου.                   

 

                                           

Εκ  της Ιεράς Μονής

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Αρκά ε Αρκα , Ο Άγιος Ιωάννης ο πρόδρομος και η συνοδεία της μονής δεν έχουν ανάγκη τα λεφτά σου ,έλα άναψε μια λαμπάδα και μην αφήσεις τίποτα !

Το εν Χώναις θαύμα είναι παλαιότατη εορτή και με μεγάλη δημοφιλία παλαιότερα στους πιστούς, άλλο αν εσύ δεν την ξέρεις. Δεν είναι ανάγκη να τα σκάσεις πάντως πουθενά, ούτε στους ρασοφόρους, ούτε στους κουκουλοφόρους. Κάτσε σπίτι σου. Έχει ταινία το Star.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.