Πανηγυρικός εσπερινός στους Αγίους Αναργύρους στο Στενό (photos+video)

Πανηγυρικός εσπερινός στους Αγίους Αναργύρους στο Στενό (photos+video)

Ιούνιος 30, 2015 - 22:14
0 σχόλια

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τελέστηκε Mέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία στο Ιερό Εξωκκλήσι των Αγίων Αναργύρων,  λίγο έξω από την πόλη της Τρίπολης, το οποίο ανήκει στην Ενορία Στενού.

Αρκετός κόσμος από την Τρίπολη και την ευρύτερη περιοχή, μεταξύ αυτών ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης , ο Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Βλάσης , ο αντιπερειφεριάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας , η πολιτευτής της ΝΔ Εύη Τατούλη , ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και αρκετοί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, συμμετείχαν στη λειτουργία με κατάνυξη την παραμονή της εορτής Τρίτη 30 Ιουνίου, παρά την έντονη βροχόπτωση.

Ο πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ.Μαντινείας κ Κυνουρίας π.Θεόκλητος Ντούλιας, ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βαρσών π. Μελχισεδέκ, ο αρχιμανδρίτης π.Ιουστίνος και πλήθος ιερέων τέλεσαν τον εσπερινό μαζί με τους ψάλτες κους Κωνσταντίνου , Παπαδόπουλο και Κουρούσια

Πρόκειται για την εορτή των Αγίων Αναργύρων, των τόσο δημοφιλών Αγίων Αναργύρων, του Κοσμά  και του Δαμιανού.

Την Τετάρτη 1η Ιουλίου, ανήμερα, θα τελεστεί πανηγυρική θεία λειτουργία στις 07:00, μετ' αρτοκλασίας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Στενού


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.