Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον ΙΝ Αγίου Αθανασίου Βλαχέρνας (pics)

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον ΙΝ Αγίου Αθανασίου Βλαχέρνας (pics)

Ιανουάριος 02, 2020 - 09:39
0 σχόλια

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βλαχέρνας, τελέστηκε σήμερα ανήμερα Πρωτοχρονιάς. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου, πραγματοποιήθηκε δοξολογία προς ευλογία για το ξεκίνημα του Νέου Έτους και κοπή Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από την εκκλησιαστική επιτροπή. Ο εφημέριος του χωριού μας, π. Παναγιώτης, ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη, ενώ ευχές για Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία απηύθυνε και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχέρνας.

Κατά την έξοδο των πιστών από την εκκλησία, μοιράστηκαν τα κομμάτια της βασιλόπιτας και οι παραδοσιακοί Καζαμίες 2020 με τα έντυπα Δίπτυχα Μνημονεύσεως, προσφορά του φοροτεχνικού γραφείου Αργύρη και Νίκου Καβουρίνου. Να αναφέρουμε ότι η βασιλόπιτα της εκκλησιαστικής επιτροπής ήταν προσφορά του Ζαχαροπλαστείου Γεωργίου Κουρεμένου.

Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες, Καλή Χρονιά και του χρόνου!
 
 
 

 

 
 
Foto: tam

Από το vlaxerna.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.