«Το πανηγύρι του Καραγκιόζη» στην Παλαιά Επισκοπή Τεγέας

«Το πανηγύρι του Καραγκιόζη» στην Παλαιά Επισκοπή Τεγέας

Αύγουστος 11, 2019 - 17:40
0 σχόλια

Ο Τεγεατικός Σύνδεσμος σας προσκαλεί σε μία βραδιά αφιερωμένη στο παιδί στην « Παράσταση με κλόουν » & « Το πανηγύρι του Καραγκιόζη ».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Τεγεατικός Σύνδεσμος αφιερώνει μια βραδιά του πολιτιστικού προγράμματός του στους πρωταγωνιστές της ζωής μας, που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά.

Μαζί σας μια ακόμα παράσταση Καραγκιόζη με επίκαιρο θέμα « Το Πανηγύρι του Καραγκιόζη » από το θίασο Θανάση και Κώστα Σπυρόπουλου.

Λαϊκό θέατρο σκιών, που πήρε το όνομά του από τον πρωταγωνιστή του, τον Καραγκιόζη, ένα πανέξυπνο τύπο, μόνιμα φτωχό και σαρκαστή των πάντων.

Το μαγικό πανί το φωτισμένο με κίτρινο φως, που στο αριστερό του μέρος έχει την φτωχική καλύβα του ήρωά μας και στο δεξί το πολυτελές σαράι του Πασά. Ναι, το πανί, με τον καραγκιοζοπαίχτη και τους βοηθούς του από μέσα, το οποίο εκπέμπει θαλπωρή και ευτυχία, που απολαμβάνουν εκτός από τα παιδιά και οι μεγάλοι. Γλυκιά ήταν και θα είναι η αδημονία για την παράσταση του λαϊκού μας ήρωα Καραγκιόζη.

Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 8:30μμ θα προηγηθεί παράσταση με κλόουν για να βάλει τους λιλιπούτιους θεατές στο κλίμα της βραδιάς και μετά μόλις αρχίζει να σκοτεινιάζει στις 9:30μμ η παράσταση με τον Καραγκιόζη αρχίζει.

Μικροί μεγάλοι να είστε όλοι εκεί ! Σας περιμένουμε !

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.