Πανηγύρι στο Βελημάχι Γορτυνίας

Πανηγύρι στο Βελημάχι Γορτυνίας

Ιούλιος 25, 2016 - 13:40
0 σχόλια

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι, με ιδιαίτερη χαρά σας καλούμε στο χωριό μας, στο παραδοσιακό πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής το Σάββατο 30 Ιουλίου, με φαγητό, χορό και τη μουσική σεμπριά «Ντιλμπεράκι» για να διασκεδάσουμε με μοραΐτικα αυθεντικά τραγούδια μέσα στο σύγχρονο γλέντι, κάτι που χαρακτηρίζει τις εμφανίσεις της σεμπριάς!

Σχεδιάζουμε να υπάρχει πούλμαν για να μπορούν να έρθουν οι Βελημαχίτες-τίσες και να τιμήσουμε τη γιορτή του Συλλόγου μας. (για θέσεις με αναχώρηση από Σάββατο πρωϊ 8:00 από πλ. Ομονοίας και επιστροφή την Κυριακή μετά το απόγευμα. Τηλέφωνα στο σύλλογο: 6972222680, 6985991735, 6977494744).

Παραμονή της Αγίας Παρασκευής 25 Ιουλίου θα έχουμε αρτοκλασία του Συλλόγου και περιφορά της εικόνας  στην ενορία μας, τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου και την επόμενη θα επισκεφθούμε το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, προς το Καρδαρίτσι.

Σύλλογος Βελημαχιτών Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.