Πανηγύρι στα Βούρβουρα από τον Αθλητικό Σύλλογο του χωριού

Πανηγύρι στα Βούρβουρα από τον Αθλητικό Σύλλογο του χωριού

Αύγουστος 03, 2015 - 19:03
0 σχόλια

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Αθλητικός Σύλλογος Βουρβούρων θα διοργανώσει την ετήσια θρησκευτική πανήγυρη του χωριού.

Στα γραφικά Βούρβουρα στο χώρο του ιστορικού μας Συλλόγου (έτος ίδρυσης 1897), σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε στη δροσιά και στα πλατάνια, παραμονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις 5 Αυγούστου τη Τετάρτη το βράδυ.

Μαζί μας το συγκρότημα ‘Ωδική Βοήθεια’ (κλαρίνο ο Σπύρος Καρκούλης και τραγούδι ο Θοδωρής Πέρρος) με παραδοσιακή γουρνοπούλα και μπύρα.

Λαχειοφόρος αγορά με μεγάλα δώρα. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους χορηγούς μας και τα όνοματά τους με τους κλήρους που θα κερδίσουν θα ανακοινωθούν στο παρόν στις 6 Αυγούστου.

Ανήμερα της εορτής Πέμπτη 6 Αυγούστου μετά τη Θεία Λειτουργία, ο Σύλλογος διοργανώνει ταβέρνα με μπακαλιάρο, στο χώρο του Ιερού Ναού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.