Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρακτικού Κυνηγίου στην Τρίπολη

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρακτικού Κυνηγίου στην Τρίπολη

Νοέμβριος 27, 2012 - 18:35
1 σχόλια

 Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης σε συνεργασία με τον ΟΚΑΔΕ, σας προσκαλεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρακτικού Κυνηγίου Ποιντερ – Σέττερ  στο Χρυσοβίτσι 1 & 2 Δεκέμβρη.

•29-30 Νοεμβρίου, Πρακτικό Κυνήγι σε μπεκάτσα με απονομή CACIT , για την επιλογή της Εθνικής Ελλάδας.
• 1-2 Δεκεμβρίου, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπεκάτσας, με απονομή CACIT, στην περιοχή Χρυσοβιτσίου Αρκαδίας.
Συνδιοργανωτές Κυνηγετικοί Σύλλογοι Μεγαλόπολης, Βυτίνας, Δημητσάνας, Τροπαίων.
Η καρδιά της ευρωπαϊκής κυνηγετικής κυνοφιλίας χτυπάει στην Αρκαδία σε ένα τετραήμερο με κορυφαίες παρουσίες και κριτές.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Γιώργος Ρουμελιώτης «Πιστοί στην προσπάθεια που καταβάλλουμε τόσα χρόνια για μετάδοση της κυνηγετικής και κυνοφιλικής παιδείας και έχοντας δημιουργήσει τις βάσεις ενός υγιούς και δραστήριου σωματείου που παίζει σημαντικό ρόλο στα κυνηγετικά και κυνοφιλικά θέματα της χώρας επιδιώξαμε και καταφέρουμε να κερδίσουμε την πραγματοποίηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κυνηγίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το πιο σημαντικό στον τόπο μας στην Αρκαδία. Σκοπός μας και στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους κυνηγούς της Αρκαδίας τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με την ευρωπαϊκή κυνοφιλία, την καθαροαιμία, να θαυμάσουμε από κοντά όλα όσα τόσα χρόνια παρακολουθούμε από τα κυνηγετικά μέσα ενημέρωσης αλλά και να προσελκύσουμε χειμερινό τουρισμό στον τόπο μας και ειδικότερα στην ορεινή Γορτυνία. Η εκδήλωση αυτή προσδοκούμε να δώσει οικονομική τόνωση στα πανέμορφα ορεινά χωριά της Αρκαδίας, να προβάλλουμε τις ομορφιές του τόπου μας και της αρκαδικής παράδοσης και φιλοξενίας και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε κάθε χρόνο στον τόπο μας να πραγματοποιούνται αγώνες ανάλογου ενδιαφέροντος και μεγέθους. Προσκαλούμε όλο τον κόσμο κυνηγούς και μη να συμμετάσχουν στην πανευρωπαϊκή κυνοφιλική γιορτή μας.  »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο στο Σύλλογο της Τρίπολης, φέρνει κόσμο στην Αρκαδία και στα χωριά και βοηθά τον τόπο. αυτα να τα βλέπουν κατι Συλλόγοι των δέκα ατόμων που μόνο λεφτά ξερουν να ζητάνε απο Δήμο και Περιφέρεια. Προχώρα δυναμικά Ρουμελιώτη, ευχαριστούμε απο Γορτυνία.