Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Συγκροτήθηκε η Κοσμητεία της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Συγκροτήθηκε η Κοσμητεία της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας

Σεπτέμβριος 23, 2019 - 16:25
0 σχόλια

Πράξη συγκρότησης Κοσμητείας της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας συγκροτεί την Κοσμητεία της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 (λήξη: 31/08/2020) ως ακολούθως:

Α. Κοσμήτορας της σχολής
Κωνσταντίνος Βασιλάκης, Καθηγητής Τμήματος πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών
Ο Κοσμήτορας αν απουσιάζει ή κωλύεται προσωρινά να ασκήσει τα καθήκοντά του, αναπληρώνεται από τον κ. Σαγιά Νικόλαο, Πρόεδρος Τμήματος πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, καθώς ο κ. Σαγιάς είναι ο αρχαιότερος Πρόεδρος Τμήματος της Σχολής, με βάση την ημερομηνία δημοσίευσης της διαπιστωτικής πράξης εκλογής του στο αξίωμα αυτό (άρθρο 19 παρ. 9 του ν. 4485/2017).

Β. Πρόεδροι των τμημάτων
• Σαγιάς Νικόλαος, Αναπληρωτής καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, με αναπληρωματικό τον Αναπληρωτή καθηγητή κ. Μπλιώνα Σπυρίδωνα, αντιπρόεδρο του Τμήματος.
• Θωμάκος Δημήτριος, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών με αναπληρωματικό τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Φωτόπουλο, αντιπρόεδρο του Τμήματος.
• Λιαργκόβας Παναγιώτης, Καθηγητής, Πρόεδρος της προσωρινής συνέλευσης του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, με αναπληρωματικό τον καθηγητή κ. Τσέκο Θεόδωρο, αντιπρόεδρο της προσωρινής συνέλευσης του Τμήματος.
• Καραγιώργο Γρηγόριο, Αναπληρωτής καθηγητής, Πρόεδρος της προσωρινής συνέλευσης του Τμήματος Ψηφιακών συστημάτων, με αναπληρωματικό τον καθηγητή κ. Λιαπέρδο Ιωάννω, αναπληρωτή πρόεδρο της προσωρινής συνέλευσης του Τμήματος.

Γ. Εκπρόσωποι μελών Ε.ΔΙ.Π.
Ζαρμπούτη Δήμητρα, μέλος Ε.ΔΙ.Π. του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Νασιόπουλο Δημήτριο, μέλος Ε.ΔΙ.Π. του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Δ. Εκπρόσωποι μελών Ε.Τ.Ε.Π.
κ. Κουτράκης Κωνσταντίνος, μέλος ΕΤΕΠ του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων (δεν υπάρχει αναπληρωματικό μέλος καθώς δεν είχαν κατατεθεί υποψηφιότητες στην εκλογική διαδικασία).

Ε. Εκπρόσωποι μελών Ε.Ε.Π.
κα. Μίχα Μαρία (δεν υπάρχει αναπληρωματικό μέλος, λόγω του ότι στη Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας, υπηρετεί μόνον ένα μέλος Ε.Ε.Π.).

Η Κοσμητεία της Σχολής συγκροτείται και λειτουργεί νόμιμα, έστω κι αν δεν έχουν εκλεγεί και υποδειχθεί εκπρόσωποι των φοιτητών. Εφ’ όσον υποδειχθούν εκπρόσωποι των φοιτητών, η Κοσμητεία θα επανασυγκροτηθεί.

Καθήκοντα Γραμματέως Κοσμητείας της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας ασκεί ο κ. Ταλαγάνης Νικόλαος, μόνιμος υπάλληλος διοικητικού Π.Ε.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.