Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων Grow Greek Tourism Online της Google

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων Grow Greek Tourism Online της Google

Νοέμβριος 25, 2019 - 16:37
0 σχόλια

Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων Grow Greek Tourism Online της Google για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη

Την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν σεμινάριο για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη, για να μάθουν περισσότερα για το πως μπορούν να δραστηριοποιηθούν στο διαδίκτυο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Στο 3ωρο σεμινάριο θα δοθεί η δυνατότητα απόκτησης μίας καλής βάσης γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα web analytics και πολλά ακόμα, οι συμμετέχοντες θα δουν πως μπορούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο με σκοπό να αναβαθμίσουν το βιογραφικό τους, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, και να διεκδικήσουν θέσεις σχετικές με την online διαφήμιση. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβουν ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στον σύνδεσμο

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, 13:00 με 16:00
Αμφιθέατρο Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.