Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Προσφορές για τη μίσθωση ακινήτου

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Προσφορές για τη μίσθωση ακινήτου

Σεπτέμβριος 08, 2019 - 16:01
1 σχόλια

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου επαναπροκηρύσσει Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 715/79 με έγγραφες προσφορές για τη Μίσθωση Ακινήτου για τις ανάγκες της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας και της Σχολής Υγείας - (cpv: 70130000-1 Υπηρεσίες Ενοικίασης Ιδιόκτητων Ακινήτων), στην περιοχή του Δήμου Τρίπολης, Δ.Δ Τρίπολης συνολικής μεικτής επιφάνειας άνω των 800 τ.μ.

Το υπό μίσθωση ακίνητο να είναι κατάλληλο για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ή να δύναται να δοθεί χρήση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (με ευθύνη και μέριμνα του ιδιοκτήτη ) και σύμφωνο με όλες τις εφαρμοστέες διατάξεις και κανονισμούς που διέπουν τις κτιριακές εγκαταστάσεις για εκπαιδευτική χρήση.

Aνώτατο μηνιαίο πληρωτέο μίσθωμα, ορίζεται το ποσό των τριών χιλιάδων και πεντακοσίων ευρώ 3.500,00 € μηνιαίως μη συμπεριλαμβανομένων του χαρτοσήμου, τυχόν κρατήσεων, φόρων.
Η ανωτέρω δαπάνη χρηματοδοτείται από τον Τακτικό προϋπολογισμό ΚΑΕ 0813 & ΚΑΕ 0912 Τέλη.

I. Η χρονική διάρκεια της μίσθωσης είναι από την υπογραφή της σύμβασης και μέχρι 31-12-2020 με δυνατότητα ανανέωσης κατόπιν απόφασης της Αναθέτουσας Αρχής, σύμφωνα με όσα ορίζονται από τη νομοθεσία [ανώτατο χρονικό διάστημα μίσθωσης συνολικά η (12)δωδεκαετία].

Ως χρόνος έναρξης της μίσθωσης θεωρείται η ημερομηνία υπογραφής του πρωτοκόλλου παραλαβής του μισθίου από το Πανεπιστήμιο.

Ο εκμισθωτής βαρύνεται με τα έξοδα δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας διακήρυξης στον τύπο.

Η κατάθεση των προσφορών θα γίνει το αργότερο μέχρι τις 27/9/2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου στην Τρίπολη, επί της οδού Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, Τ.Κ. 22131

Προσφορά που υποβλήθηκε μετά την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα, θα παραλαμβάνεται από τους αρμόδιους υπαλλήλους και θα προωθείται στην αρμόδια επιτροπή αλλά θα απορρίπτεται από αυτή ως εκπρόθεσμη, και θα επιστρέφεται σφραγισμένη στον ενδιαφερόμενο.

Το άνοιγμα των προσφορών θα πραγματοποιηθεί στις 30/9/2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 στα γραφεία της Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης & Προγραμματισμού- Τμήματος Προμηθειών του Πανεπιστημίου στην Τρίπολη, το οποίο στεγάζεται στη διεύθυνση: Ακαδημαϊκού Γ.Κ. Βλάχου Κτίριο ΟΑΕΔ στην περιοχή ΣΕΧΙ.

Αντίτυπα των τευχών της παρούσας διακήρυξης δίδονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Προμηθειών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Tρίπολη το οποίο στεγάζεται στη διεύθυνση: Ακαδημαϊκού Γ.Κ. Βλάχου στην περιοχή ΣΕΧΙ.

Η διακήρυξη διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου huop.gr(Ανακοινώσεις).

Ο Αντιπρύτανης
Οικονομικών Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Καθηγητής Γεώργιος Π. Λέπουρας

Δείτε ΕΔΩ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.