Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Γραμματειακή υποστήριξη στο «Π.Μ.Σ. Οικονομία, Άμυνα και Ασφάλεια»

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Γραμματειακή υποστήριξη στο «Π.Μ.Σ. Οικονομία, Άμυνα και Ασφάλεια»

Ιούλιος 14, 2019 - 15:12
0 σχόλια

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 41/11.06.2019 Aπόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης της 84ης Συνεδρίασης, ανακοινώνει στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: «Π.Μ.Σ. Οικονομία, Άμυνα και Ασφάλεια» (Κ.Α. 0374), Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την ανάθεση έργου σε ένα (1) άτομο, στην πόλη της Τρίπολης, με αντικείμενο: «Γραμματειακή υποστήριξη στο Π.Μ.Σ. ‘‘Οικονομία, Άμυνα και Ασφάλεια’’ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου»

Αντικείμενο θέσης:
1. Ο γενικός συντονισμός της γραμματειακής και οργανωτικής λειτουργίας του ΠΜΣ «Οικονομία, Άμυνα και Ασφάλεια» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
2. Η συγκέντρωση και ο έλεγχος διοικητικών και οικονομικών θεμάτων και η σύνταξη ημερήσιων διατάξεων συνεδριάσεων συλλογικών οργάνων.
3. Η σύνταξη των πρακτικών των συνεδριάσεων, η έκδοση αποσπασμάτων αυτών καθώς και η μέριμνα για την διανομή των αποφάσεων και η σύνταξη σχετικής αλληλογραφίας.
4. Η παραλαβή γενικής αλληλογραφίας και η προώθησή της για διεκπεραίωση.
5. Η παρακολούθηση λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ΠΜΣ και η προώθηση της αλληλογραφίας για διεκπεραίωση.
6. Η σύνταξη διοικητικών εγγράφων και η υποστήριξη διενέργειας διοικητικών και οικονομικών πράξεων.
7. Οι αναρτήσεις ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για τις περιπτώσεις όπου απαιτείται.
8. Ο δειγματοληπτικός έλεγχος φωτοαντιγράφων δικαιολογητικών ανά τρίμηνο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
9. Η τήρηση αρχείων ανά περίπτωση.
10. Η οργάνωση και ο συντονισμός επισκέψεων, διαλέξεων, ομιλιών, εκδηλώσεων κ.ά. παρόμοιων με εκπαιδευτικό σκοπό για την προώθηση της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής λειτουργίας του ΠΜΣ.

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν, μέχρι και τις 16/07/2019, με συστημένη επιστολή ή απευθείας κατάθεση σε κλειστό φάκελο, στο πρωτόκολλο της Μονάδας Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης (ΜΟΔΥ) του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, από τις 9:00 έως τις 14:00, τα ακόλουθα:

Δικαιολογητικά
1. Αίτηση σύμφωνα με το Παράρτημα «Υπόδειγμα αίτησης».
2. Αναλυτικό πίνακα στοιχείων απόδειξης εμπειρίας σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΙ.
3. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα.
4. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.
5. Αντίγραφα τίτλων σπουδών. Σε περίπτωση πτυχίων εξωτερικού απαιτείται η αναγνώριση ισοτιμίας από ΔΟΑΤΑΠ/ΔΙΚΑΤΣΑ.
6. Πιστοποιητικά γλωσσομάθειας (τα ξενόγλωσσα πιστοποιητικά να ακολουθούνται από επίσημη μετάφραση του Υπουργείου Εξωτερικών ή από Δικηγόρο, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία).
7. Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης (για άρρενες υποψηφίους).
8. Στοιχεία που να αποδεικνύουν την αντίστοιχη επαγγελματική εμπειρία. Η επαγγελματική εμπειρία πιστοποιείται με τουλάχιστον ένα από τα ακόλουθα:
i) Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα στην οποία να αναγράφεται η χρονική διάρκεια της ασφάλισης ή/και
ii) Συμβάσεις ή δελτία παροχής υπηρεσιών ή αναγγελία πρόσληψης στην επιθεώρηση εργασίας ή/και
iii) Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρο 8 παρ.4 Ν. 1599/1986) με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής, στην οποία να δηλώνεται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας που δηλώνεται στις προσκομισθείσες βεβαιώσεις του ασφαλιστικού φορέα ή/και
iv) Βεβαιώσεις εργοδοτών (προαιρετικά). Οι βεβαιώσεις εργοδοτών δεν θα γίνονται δεκτές, εάν δε συνοδεύονται με ένα από τα προηγούμενα έγγραφα.
9. Δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα απαιτούμενα και συνεκτιμώμενα επιθυμητά προσόντα, όπως αυτά αναφέρονται στην παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ταχυδρομική διεύθυνση αποστολής δικαιολογητικών:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας
Οδός Ακαδημαϊκού Γ.Κ. Βλάχου, Δεύτερο Κτίριο ΟΑΕΔ
221 31 Τρίπολη
(Υπ’όψιν: κας Παρασκευής Παπαηλίου)

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την ανάθεση έργου σε ένα (1) άτομο, στην πόλη της Τρίπολης, με αντικείμενο: «Γραμματειακή υποστήριξη στο Π.Μ.Σ. ‘‘Οικονομία, Άμυνα και Ασφάλεια’’ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: «Π.Μ.Σ. Οικονομία, Άμυνα και Ασφάλεια» (Κ.Α. 0374).


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.