Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ανάθεση έργου για εκπαίδευση στην χρήση εφαρμογών και έλεγχο λειτουργικότητας λογισμικού

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ανάθεση έργου για εκπαίδευση στην χρήση εφαρμογών και έλεγχο λειτουργικότητας λογισμικού

Δεκέμβριος 26, 2019 - 15:41
0 σχόλια

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για την ανάθεση έργου σε ένα (1) άτομο στην πόλη της Τρίπολη με αντικείμενο την εκπαίδευση στην χρήση εφαρμογών και έλεγχος λειτουργικότητας λογισμικού που αναπτύσσεται στο πλαίσιο του έργου (Παραδοτέο #3) «Καλαμάτα 1821: Δρόμοι Ελευθερίας» – ανταποδοτική υποτροφία, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: «Καλαμάτα 1821: Δρόμοι Ελευθερίας» (K.A. 0350) .

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 18/12.12.2019 Απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης της 100ης Συνεδρίασης, ανακοινώνει, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: «Καλαμάτα 1821: Δρόμοι Ελευθερίας» (κωδικός αριθμός 0350) που εντάχθηκε με την υπ΄ αριθμ. 682/Β1/98 Απόφαση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ με θέμα «Τέταρτη (4η) τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης ερευνητικών έργων στην Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020». (ΑΔΑ: ΩΑΜΙ465ΧΙ8- Λ75) και την απόφαση 16/26-06-2018 απόφαση της 63ης Τακτικής Συνεδρίασης της Ε.Ε. (ΑΔΑ:ΩΛ96469Β7Δ-ΓΑ5), Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για την ανάθεση έργου σε ένα (1) άτομο στην πόλη της Τρίπολη με αντικείμενο την εκπαίδευση στην χρήση εφαρμογών και έλεγχος λειτουργικότητας λογισμικού που αναπτύσσεται στο πλαίσιο του έργου (Παραδοτέο #3) «Καλαμάτα 1821: Δρόμοι Ελευθερίας» – ανταποδοτική υποτροφία.

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν, μέχρι και τις 07/01/2020, με συστημένη επιστολή ή απευθείας κατάθεση σε κλειστό φάκελο, στο πρωτόκολλο της Μονάδας Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης (ΜΟΔΥ) του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, από τις 9:00 έως τις 14:00, τα ακόλουθα:

Δικαιολογητικά

1. Αίτηση σύμφωνα με το Παράρτημα «Υπόδειγμα αίτησης».

2. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

3. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.

4. Αντίγραφα τίτλων σπουδών. Σε περίπτωση πτυχίων εξωτερικού απαιτείται η αναγνώριση ισοτιμίας από ΔΟΑΤΑΠ/ΔΙΚΑΤΣΑ.

5. Πιστοποιητικά γλωσσομάθειας.

6. Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης (για άρρενες υποψηφίους).

7. Δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα συνεκτιμώμενα προσόντα, όπως αυτά αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη.

8. Συστατικές επιστολές ή άλλα συνηγορούντα στοιχεία, που είναι επιθυμητό να ληφθούν υπόψιν.

 

Ταχυδρομική διεύθυνση αποστολής δικαιολογητικών:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας

Οδός Ακαδημαϊκού Γ.Κ. Βλάχου, Δεύτερο Κτίριο ΟΑΕΔ

221 31 Τρίπολη

(Υπ’όψιν: κας Παρασκευής Παπαηλίου)

Η υποβολή αίτησης από τον εκάστοτε υποψήφιο συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της παρούσας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αναγράφουν στην εξωτερική επιφάνεια του φακέλου τα ακόλουθα:

«Υποβολή αίτησης για την υπ΄αριθμ. 18933/20.12.2019 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο του έργου με Κ.Α. 0350.»

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.