Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: 3η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Jean Monnet

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: 3η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Jean Monnet

Ιούλιος 12, 2019 - 17:00
0 σχόλια

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (δράση χρηματοδοτούμενη στο πλαίσιο του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Erasmus+) διοργανώνει κατά το διάστημα 15-17 Ιουλίου την 3η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Jean Monnet με αντικείμενο την ανάπτυξη δεξιοτήτων από στελέχη τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκηση για την καλύτερη αξιοποίηση της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης.  Πρόκειται για το μεγαλύτερο θερινό σχολείο ελληνικού Πανεπιστημίου με πλέον των 130 συμμετεχόντων. Το αυξημένο ενδιαφέρον από στελέχη της δημόσιας διοίκησης για την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων και γνώσεων τεκμηριώνεται και από την μεγάλη συμμετοχή στο καταξιωμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές» του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων από το οποίο αποφοιτούν σαράντα φοιτητές ανά έτος. Το Τμήμα διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία και προσελκύει πολύ μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων στα προγράμματα σπουδών και τις εκδηλώσεις τις οποίες διοργανώνει στην Κόρινθο.

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Jean Monnet 2019 θα διεξαχθεί το διάστημα 15-17 Ιουλίου στην Κόρινθο. 

Τόπος: Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Λεωφόρος Αθηνών και Αριστοτέλους 1  εδώ.

 

Γραμματεία

Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.