Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ: Πήρε τα εύσημα η ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης για τη διοργάνωση (pics,vid)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ: Πήρε τα εύσημα η ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης για τη διοργάνωση (pics,vid)

Μάιος 22, 2017 - 14:21
0 σχόλια

Η Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης διοργάνωσε τον 6ο γύρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μοτοκρός 2017, στην πίστα στην Τ.Κ. Πλάκας , στις 20 και 21 Μαΐου.

Είναι ο δεύτερος αγώνας που διοργανώνει η Α.Λ.Μ.Α. και ο πρώτος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η διοργάνωση του αγώνα ήταν πάρα πολύ καλή , κάτι που δήλωσαν όλοι οι πρωταγωνιστές αλλά και όσοι ασχολούνται με το άθλημα. Οι άνθρωποι της Α.Λ.Μ.Α. αρκετό καιρό τώρα έδωσαν τον δικό τους αγώνα προκειμένου να ετοιμαστούν όλα όπως πρέπει. Την προσπάθεια της Α.Λ.Μ.Α. στήριξαν η Περιφέρεια Πελοποννήσου , ο Δήμος Μεγαλόπολης και πολλοί εθελοντές με βασικό πρόσωπο τον Κώστα Λάγιο , ο οποίος ήταν συνέχεια παρών. Ο πρόεδρος της Α.Λ.Μ.Α. Γιάννης Ζώταλης ευχαρίστησε επίσης την ομάδα Διάσωσης και τον Σπύρο Μαστοράκο, τους Διευθυντές του ΑΗΣ Α΄και του Λ.Κ.Μ., τους χορηγούς και φυσικά όλους τους εθελοντές που βοήθησαν.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας λοιπόν από τους αγώνες η πίστα της Μεγαλόπολης στα χέρια της Α.Λ.Μ.Α. αποτελεί ένα ακόμα σημείο που έχει ανάγκη η Μεγαλόπολη. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να στηριχτεί ακόμα πιο πολύ η λέσχη της Μεγαλόπολης προκειμένου να γίνουν πιο πολλές και μεγαλύτερες διοργανώσεις.

Το Καφενείο Μεγαλόπολης μετέδωσε ζωντανά όλα όσα έγιναν το διήμερο , δείτε στην συνέχεια το βίντεο με τις απονομές και όλα τα βίντεο με τις μεταδόσεις.

ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr

Video: 

Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης - Απονομές 6ος γύρος Πανελλ. πρωταθλήματος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.