Πανελλήνιες 2017: Θέματα και απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Πανελλήνιες 2017: Θέματα και απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Ιούνιος 14, 2017 - 12:09
0 σχόλια

Με εξεταζόμενα μαθήματα τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας ΑΟΘ, Χημεία και Λατινικά για τα ΓΕΛ συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες 2017

Το Arcadia Portal σάς ενημερώνει σε συνεργασία με το Φροντιστήριο Άνοδος για τα θέματα και για τις απαντήσεις.

Οι υποψήφιοι που έχουν επιλέξει την ομάδα προσανατολισμού Θετικών Σπουδών εξετάστηκαν στη Χημεία, οι υποψήφιοι των Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και οι υποψήφιοι που έχουν επιλέξει την ομάδα προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών στο μάθημα της Ιστορίας.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στη Χημεία και ΕΔΩ τις απαντήσεις

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Λατινικά και ΕΔΩ τις απαντήσεις

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και ΕΔΩ τις απαντήσεις

Την Παρασκευή, οι υποψήφιοι ΓΕΛ της χώρας εξετάζονται στη Βιολογία. Οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2017 θα διεκδικήσουν πάνω από 100.000 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Πανελλήνιες 2017 για τα ΓΕΛ θα διαρκέσουν έως και τις 19 Ιουνίου, ενώ για τα ΕΠΑΛ θα διαρκέσουν έως τις 21 Ιουνίου. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου, ενώ οι πρακτικές δοκιμασίες, μεταξύ 20 και 30 Ιουνίου.

Τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2017 αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου, οπότε και θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, την ανακοίνωση των βάσεων και την εισαγωγή των υποψηφίων στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας.

 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.