Πανελλαδικές: Πρωτιές σε περιζήτητες σχολές από το 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης

Πανελλαδικές: Πρωτιές σε περιζήτητες σχολές από το 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης

Αύγουστος 27, 2019 - 11:00
2 σχόλια

Οι βάσεις για την είσοδο στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας ανακοινώθηκαν την Τρίτη 27 Αυγούσοτυ, δίνοντας τέλος στην αγωνία δεκάδων χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους. Το 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης κατέγραψε σημαντικές πρωτιές, αφού... από τα θρανία του περνάει ο πρώτος Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης με 19.000 μόρια, η πρώτη στο Τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τρίτος περνάει μαθητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών καθώς και τρίτος περνάει στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Επισης μια μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης πέρασε πρώτη στο τμήμα οικονομικών του ΠΑΠΕΛ και ακομα μια μαθήτρια πρώτη στο τμήμα λογιστικής Καλαμάτας.

Το προσωπικό και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι με τα αποτελέσματα.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Αν οι επαλίτες δεν επιδοτούνται με κάποιο bonus όπως οι "διακεκριμένοι" αθλητές, τους αξίζουν συγχαρητήρια!

Η μικροψυχία στο έπακρο της .Τέτοια συγχαρητήρια εγώ θα τα είχα αφοδευμένα .Στο κάτω κάτω και να έχουν όπως λες << επιδότηση >> ,μαγκιά τους μεγάλη ,στους μαθητές και στους γονείς τους που επέλεξαν το ΕΠΑΛ ,έχοντας μάθει τις δυνατότητες που παρέχει το ( Τεχνικό Λύκειο ) όπως λεγόταν αλλά και λέγετε ακόμη υποτιμητικά Από τις επιτυχίες αποδεικνύετε και πάλι ότι μέσο ΕΠΑΛ περνανε σε ΑΕΙ όπως ΙΑΤΡΙΚΗ , ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟ κλπ το ήξερες ότι μέσο ΕΠΑΛ περνάς και Γυμναστική Ακαδημία? Αν δεν το ήξερες ,το έμαθες Από εμένα πολλά πραγματικά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και στους καθηγητές τους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.