Τατούλης

Πανελλαδικές: Χαμογελαστοί οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Τρίπολης (vid)

Πανελλαδικές: Χαμογελαστοί οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Τρίπολης (vid)

Ιούνιος 14, 2019 - 13:49
0 σχόλια

Τελείωσαν την Παρασκευή 14 Ιουνίου για τους περισσότερους μαθητές οι Πανελλαδικές στα Γενικά Λύκεια όλης της χώρας με το μάθημα των Λατινικών, της Χημείας και των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας

Οι μαθητές από το 1ο ΓΕΛ Τρίπολης ανακουφισμένοι και χαρούμενοι, έφυγαν από το σχολείο τονίζοντας ότι τώρα ξεκινά το καλοκαίρ8ι για αυτούς, μιας και σήμερα ήταν το τελευταίο τους μάθημα.

Να αναφέρουμε ότι από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε τα Εξεταστικά Κέντρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα Ειδικά Μαθήματα , στα οποία θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ από 21 Ιουνίου μέχρι και 2 Ιουλίου.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων ολοκληρώνονται στις 18 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, στις 21 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Αγγλικά, και στις 22 ιουνίου συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γερμανικών και των Ισπανικών Ακόμη, στις 24 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο ελεύθερο σχέδιο και την επόμενη ημέρα 25 Ιουνίου στο γραμμικό σχέδιο.

Στις 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γαλλικών και θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις των μαθημάτων που αφορούν τα τμήματα Μουσικών Σπουδών: 27 Ιουνίου η Αρμονία, στις 28 ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, στις 29 Ιουνίου η Μουσική Αντίληψη και Γνώση και την 1η Ιουλίου η Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιουλίου με την εξέταση του μαθήματος των Ιταλικών.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Πανελλαδικές εξετάσεις: Χαρούμενοι οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.