Πανελλαδικές: Το χαλαρό ποτάκι σε βάζει Πανεπιστήμιο! (vid)

Πανελλαδικές: Το χαλαρό ποτάκι σε βάζει Πανεπιστήμιο! (vid)

Μάιος 25, 2017 - 18:14
2 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Ποιον μου θυμίζει ποιον μου θυμίζει ο Γαβρόγλου... Τον καθηγητή Τουρνεσόλ στον Τεν-Τεν, μόνο που εκείνον τον καταλάβαινα!

Πάμε παρακάτω. Ο υπουργός Παιδείας είπε το απίστευτο πριν από λίγο:

«Το μόνο που έχουν οι Πανελλήνιες είναι ότι είναι αδιάβλητες. Προφανώς αυτές οι εισαγωγικές εξετάσεις θα καταργηθούν. Δεν είναι καθόλου αξιόπιστες.

Ταλαιπωρούν τα 18χρονα που δεν μπορούν να πάνε για ένα ποτό το Σάββατο χωρίς ενοχές. Ή ακόμα και να ερωτευτούν διότι όλη η οικογένεια παθαίνει κρίση.

Αυτές οι εξετάσεις καταστρέφουν γενιές ολόκληρες», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας.

Εντάξει, κύριε Γαβρόγλου μου. Ας περνάνε τα παιδιά στο πανεπιστήμιο με το να καταθέτουν στο μηχανογραφικό τις αποδείξεις από τα πόσα ποτά ήπιαν χωρίς άγχος στο μπαρ το Σάββατο! Όποιο παιδάκι πηγαίνει για ποτάκι κάθε Σάββατο, Νομική Αθήνας κατευθείαν!

(Μόνο που θα πρέπει να πείσετε τα μπαρ να κόβουν αποδείξεις!)

Ας περνάνε τα παιδιά στο πανεπιστήμιο με το να καταθέτουν τις άδειες συσκευασίες από τα προφυλακτικά στο μηχανογραφικό τους από τους έρωτές τους στην Γ' Λυκείου! Όποιος έχει γ@μ@σει πιο πολύ, περνάει Ιατρική με τη μία!

Εν ανάγκη, κάντε το σεξ υποχρεωτικό ως την Γ' Λυκείου, είναι και αγχολυτικό!

Σκοπός είναι τα παιδιά να μην έχουν άγχος κι ας βγαίνουν αγράμματα από τα σχολεία. Σκοπός είναι όλα να είναι εύκολα και να γίνονται με τον λιγότερο δυνατό κόπο. Δεν υπάρχει άριστος μαθητής, όλοι είναι το ίδιο. Περνάμε στο Πανεπιστήμιο στο χαλαρό και βλέπουμε!..

Δεν κοιτάτε τι έκαναν τα πολλά τσίπουρα σε εσάς τους ίδιους;..

Οι Πανελλαδικές είναι αγχωτικές, αλλά είναι αδιάβλητες. Μπορείτε να φτιάξετε ένα σύστημα στο οποίο να μετράει μόνο η βαθμολογία του σχολείου και να εξασφαλίσετε ότι δεν θα πέφτει η τρελή δωροδοκία από τους γονείς ή και απειλές ακόμα, προκειμένου οι καθηγητές να δίνουν υψηλές βαθμολογίες στα μανάρια τους;

Μπα...

(Φωτογραφία: Eurokinissi)

Ειδήσεις: 
Tags: 
Video: 

Γαβρόγλου: Είμαστε μία χώρα χωρίς Λύκειο


2 Σχόλια

Συγχαρητήρια, αντί να μείνεις στα επιχειρήματα πέρασες και στην εξύβριση του κρινόμενου. Τον λες μπεκρή. Χάνεις πόντους στην κριτική σου έτσι.

Μια χαρα τα λεει δηλαδη δλδ πρεπει να κρινεται το μελλον των μαθητων απο μια εξεταση που στο κατω κατω κερδιζει ο καλυτερος παπαγαλος; Και απαγορευεται σε μαθητη της 3 λυκειου να διασκεδασει; Ωραιο αρθρο στη προσπαθεια να κατακρινετε χανετε το νοημα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.