Πανελλαδικές επιτυχίες για την ΑΕΚ Τρίπολης στο τένις

Πανελλαδικές επιτυχίες για την ΑΕΚ Τρίπολης στο τένις

Οκτώβριος 31, 2014 - 08:50
0 σχόλια

Η προηγούμενη εβδομάδα για το τένις της ΑΕΚ Τρίπολης έκλεισε με δύο ενωσιακές διακρίσεις στην κατηγορία των 12 και των 16 ετών. Αυτή η εβδομάδα όμως έχει Πανελλαδικό χαρακτήρα αφού οχι μια αλλά δύο πανελλαδικές διακρίσεις έφεραν οι αθλητές του συλλόγου μας στην Τρίπολη και την Αρκαδία γενικότερα από το Πανελλαδικό τουρνουά κάτω των 10 ετών που έγινε στην Πάτρα. Οι επιτυχίες αυτές ανήκουν στον Νασιάκο Ιάσονα και την Λαμπροπούλου Σήλια που κατέλαβαν την 2η και την 4η θέση στις κατηγορίες τους αντίστοιχα. Το 2007 ήταν η τελευταία Πανελλαδική διάκριση του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης σε ομαδικό τότε επίπεδο (Τρυφωνοπούλου, Σταματάκος, Ζαχαρόπουλος, Καχριμάνης) στην κατηγορία κάτω των 10 ετών. Από τότε μέχρι σήμερα ο όμιλος είχε πολλές συμμετοχές τόσο σε 16άδες όσο και σε 8άδες σε όλες τις κατηγορίες. Σε αυτό το Πανελλαδικό πρωτάθλημα που έγινε όμως στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα ο όμιλος τένις της ΑΕΚ με τους δύο αθλητές του (Νασιάκο Ιάσονα και Λαμπροπούλου Σήλια) κατάφερε να είναι μέσα στους τέσσερις διακριθέντες ομίλους Πανελλαδικά.
Ξεκινώντας από την 2η θέση του Νασιάκου Ιάσονα στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 10 ετών(β),  αξίζει να σημειωθεί ότι, ο αθλητής της ΑΕΚ είναι μόλις 8.5 χρονών και ήταν  η πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλαδικό τουρνουά μιας και η ηλικία του δεν του επέτρεπε μέχρι τώρα  να συμμετέχει. Στον πρώτο γύρο ο Νασιάκος αντιμετώπισε τον Καρπέτσο (Αγρίνιο), του οποίου και επικράτησε με 6-2 και στον δεύτερο γύρο κέρδισε τον Χελά (Νίκη Πάτρας) με 6-0. Στον 3ο γύρο ο Νασιάκος επικράτησε του Δημάκη (Κερατσίνι) με 6-3 μπαίνοντας στον τελικό του τουρνουά όπου τελικά ηττήθηκε από τον Κάλιστρο (Νίκη Πάτρας) με 6-3, κατακτώντας έτσι την 2η Πανελλήνια θέση (πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό). Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Νασιάκο Γιώργο που έφτασε μέχρι την 16άδα της στην κατηγορία των αγοριών 10 ετών(α) - (πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό).
Στην κατηγορία των κοριτσιών 10 ετών(α) μεγάλη ήταν η επιτυχία της Λαμπροπούλου Σήλιας που κατέκτησε την 4η Πανελλήνια θέση μετά τον μικρό τελικό που διεξήχθη στους αγώνες. Σε 32άρι ταμπλό η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης (πρώτο γύρο bye) κέρδισε στην φάση των 16 την Τσουκαλά (Π. Φάληρο) με 6-3 και αντιμετώπισε για την τετράδα την Ζούγρα (Ζάκυνθος Α.Ο) της οποίας και επικράτησε με 6-4. Στον ημιτελικό του τουρνουά η Λαμπροπούλου ηττήθηκε από την Κουρούκλη (ΟΑ Αθηνών) με 6-1. Η Κουρούκλη για την ιστορία ήταν η νικήτρια του τουρνουά αφού κέρδισε την Ιωαννίδη. Στον μικρό τελικό της διοργάνωσης η αθλήτρια μας ηττήθηκε από την Κασσή (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) με 6-4 (πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό). Συγχαρητήρια επίσης ανήκουν και στην Νασιάκου Σίσσυ που κάνει τα πρώτα της βήματα στην αγωνιστική ομάδα του ομίλου μας και που για πρώτη φορά συμμετείχε σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση Πανελλαδικού τουρνουα. Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (Παπαδόπουλος, Χατζή και Πετροπουλάκου) συγχαίρουν δημόσια του μικρούς αθλητές του ομίλου μας για αυτές τους τις επιτυχίες και εύχονται οι προσπάθειες τους για ανάλογες διακρίσεις να συνεχισθούν και στο μέλλον. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ σε όλους μας τους παίχτες !!

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.