Πάνας Κάνδηλας: Αποκτήστε την κάρτα μέλους σας τώρα!

Πάνας Κάνδηλας: Αποκτήστε την κάρτα μέλους σας τώρα!

Αύγουστος 13, 2019 - 10:02
0 σχόλια

Ακολουθώντας τα σημεία των καιρών μας  και κάνοντας ένα βήμα πιο πέρα, το Σωματείο μας κάνει μια προσπάθεια να γίνει ένας ζωντανός διαδικτυακός οργανισμός προσκαλώντας όλο τον κόσμο όχι μόνο της ευρύτερης περιοχής αλλά και πέρα από τα σύνορα της Αρκαδίας να συμμετάσχει σε αυτό το καινοτόμο εγχείρημα

Μέσω του νέου ιστότοπου panasbc.gr  υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για την απόκτηση της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ του Σωματείου.

O κάτοχός της κάρτας μέλους, έχει ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ σε αρκετές επιχειρήσεις της περιοχής και όχι μόνο που ανανεώνονται συνεχώς και βρίσκεται στη διεύθυνση www.panasbc.gr/members, καθώς αυτομάτως συμμετέχει στην κλήρωση για ένα διήμερο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων σε τουριστική περιοχή της Πελοποννήσου.

Τέλος σε λίγες μέρες οι κάτοχοι κάρτας μέλους θα έχουν πρόσβαση στο youtube κανάλι μας όπου θα υπάρχουν βίντεο από προπονήσεις, αστείες στιγμές παρακάμερας, καθώς και live streaming από όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας. 

Θα υπάρχει και φόρουμ όπου τα μέλη θα μπορούν να εκφράζουν την γνώμη τους για θέματα της ομάδας καθώς και να ψηφίζουν σε διάφορα γκάλοπ  που θα δημιουργούνται κατά καιρούς.

Ως συνήθως κάποιοι θα μας λιδωρήσουν αλλά το ΟΡΑΜΑ μας είναι το #vamospanas να γίνει ευρέως γνωστό έχοντας ακόλουθους από όλο τον κόσμο δημιουργώντας μια κοινότητα άμεσης δημοκρατίας και έναν διαφορετικό τρόπο λήψης αποφάσεων.

Είμαστε υπέρμαχοι του ερασιτεχνικού μπάσκετ, αγαπάμε αυτό που συντροφεύει στις δύσκολες στιγμές μας.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΦΑΣΗ στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ μας με ολιγομελή τμήματα διαφορετικών ηλικιών.  #panasbcacademy

#againstmodernbasketball  #amateurnasketball   #vamos panas 

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα όνειρά μας δεν έχουν χρώματα. Υποστηρίζουν ότι κυριαρχεί το άσπρο και το μαύρο. Η υπόθεση αυτή για μας σηκώνει πολλή κουβέντα…

Ξέρουμε πλέον πως είναι το έγχρωμο όνειρο και δεν το αλλάζουμε με τίποτα!!!

Βάλτε χρώμα στα όνειρα σας… αξίζει!!!

Facebook:  PANAS B.C.

INSTAGRAM: @panasbc

Youtube  channel :  panas b.c.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.