Παναρκαδικός-Τρίκαλα 1-0 (Κύπελλο Ελλάδας 1987-88) +video

Παναρκαδικός-Τρίκαλα 1-0 (Κύπελλο Ελλάδας 1987-88) +video

Μάρτιος 18, 2011 - 10:47
1 σχόλια

Στις 10 Φεβρουαρίου του 1988, ο Παναρκαδικός υποδέχθηκε τα Τρίκαλα στη ρεβάνς του 2-0 στη θεσσαλική πόλη. Παρά το γεγονός πως τα Τρίκαλα αγωνίζονταν στη Β’ Εθνική, ο Παναρκαδικός είχε επί 90’ λεπτά τον έλεγχο του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται αμυντικά.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Παναρκαδικό χάθηκε στο 9’ όταν ο Πηγαδίτης έπιασε δυνατό σουτ, με τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 25’ Ο Κατσιφής μέσα από τη μεγάλη περιοχή λίγο άουτ, ενώ τα Τρίκαλα στη μοναδική καλή στιγμή τους στον αγώνα έχασαν ευκαιρία στο 44’  με τον Κόμνο να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κολοβό, όμως ο τερματοφύλακας του Παναρκαιδκού κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Ο Παναρκαδικός κατάφερε να πετύχει το γκολ στο 67’ με πλασέ του Διβητάρη, ενώ έχασε ακόμη μια σπουδαία ευκαιρία να στείλει τον αγώνα στην παράταση στο 89’ όταν ο Μούτσιος σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.

Παναρκαδικός: Κολοβός, Γούγαρης, Κούβαλης, Μπεντεβής, Ρούμπης, Αλέμης, Διβητάρης, Κατσιφής (61’ Λαλουδάκης), Μούτσιος, Πηγαδίτης, Πλοιαρίδης (46’ Ορφανίδης)

Τρίκαλα: Τσιάπος, Παραφέστας, Ρούσιας, Λουκάς, Παπάζογλου, Κόμνος, Τσιρογιάννης, Πάτρας, Πιάζας (46’ Μπαρούμης, 80’Τσιρώνης), Λαζάρου, Ζαβλανός
 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/WdZoUuBDBmU


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΚΌΣΜΟΣ!!!