Παναρκαδικός - Θήβα 1 - 1 (vid)

Παναρκαδικός - Θήβα 1 - 1 (vid)

Ιανουάριος 22, 2017 - 18:03
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός σκόνταψε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του για το 2017 κόντρα στην Θήβα πετώντας ουσιαστικά δύο πολύτιμους βαθμούς στην αναμέτρηση για την εξ’ αναβολής 14ηα γωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο κακός ρυθμός είχε ως συνέπεια τα πολλά λάθη με τους πράσινους να μην μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις μπροστά από την πολυπρόσωπη άμυνα της Θήβας με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Η Θήβα στο 41ο λεπτό πήρε το προβάδισμα με τον Σπανό να πιάνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έπειτα από κόρνερ και να κάνει το 0-1 για την ομάδα του που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Παναρκαδικός κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με ένα πολύ ωραίο γκολ τόσο σε εκτέλεση όσο και σε συνεργασία. Ο Αρώνης στο 53’ βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Τέλη Σαλαπάτα και αυτός με πολύ όμορφο τρόπο πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του Μόνου κάνοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα του Παναρκαδικού με την Θήβα.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παναρκαδικός-Θήβα 1-1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.