Παναρκαδικός: Στην τελική ευθεία για την Χαλκίδα

Παναρκαδικός: Στην τελική ευθεία για την Χαλκίδα

Οκτώβριος 09, 2015 - 15:40
0 σχόλια

Με το μυαλό στον αγώνα με την Χαλκίδα (Κυριακή 11/10, 16:00) για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής βρίσκεται ο Παναρκαδικός με τους πράσινους να στοχεύουν στο να τριπλασιάσουν τις νίκες τους και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι με την Χαλκίδα έχει τις δικές του δυσκολίες και ασφαλώς κρύβει τις δικές του παγίδες αφού η ομώνυμη ομάδα διαθέτει ένα αρκετά ισχυρό σύνολο και μία δυνατή έδρα κάτι που γνωρίζουν απόλυτα ο Γιώργος Αντωνόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του.

Έτσι λοιπόν η προετοιμασία του τριφυλλιού κατά την διάρκεια της εβδομάδας κύλισε σε έντους ρυθμούς με τους ποδοσφαιριστές καθημερινά να δίνουν στις προπονήσεις τον καλύτερο τους εαυτό όντας απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Παράλληλα ο Παναρκαδικός στον Κυριακάτικο αγώνα δεν θα είναι μόνος του καθώς στο πλευρό του θα βρεθούν και φίλαθλοι του από την Τρίπολη που θα ταξιδέψουν στην Χαλκίδα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τα πούλμαν που βάζει η διοίκηση της ομάδας.

Τέλος η προετοιμασία των πρασίνων θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (10/10) και αμέσως μετά ο Γιώργος Αντωνόπουλος θα ανακοινώση την αποστολή για το παιχνίδι με την Χαλκίδα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.