Παναρκαδικός: Σχεδιασμός με μεθοδικότητα

Παναρκαδικός: Σχεδιασμός με μεθοδικότητα

Ιούλιος 09, 2019 - 12:15
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός συνεχίζει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς με τις ανανεώσεις να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και αμέσως μετά να ξεκινήσει το μεταγραφικό κομμάτι για την ενίσχυση της ομάδας.

Οι πράσινοι έχοντας εδώ και καιρό εξασφαλίσει την παραμονή και την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Θανάση Στάικο με απόλυτα μεθοδικό τρόπο σχεδιάζουν από κοινού (διοίκηση-προπονητής) τον καταρτισμό του ρόστερ για το νέο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Τσιώλης γίνεται ο ένατος που ανανεώνει την συνεργασία του με το τριφύλλι καθώς έχουν ακολουθήσει πριν μερικές εβδομάδες οι Αποστόλης Στρέμπας, Νίκος Λυμπερόπουλος, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Χρήστος Νάνος, Παναγιώτης Μπινιώρης, Γιώργος Καπετανάκης, Αλέξανδρος Τσάνης Αλέξανδρος και Θανάσης Μπαλάσης δείγμα του ότι η ξεκάθαρη πρόθεση είναι να παραμείνει ένας ικανός αριθμός ποδοσφαιριστών του περσινού κορμού θα αποτελέσει ουσιαστικά την βάση του νέου ρόστερ.

Ανανεώσεις θα υπάρξουν και άλλες ενώ παράλληλα ο Παναρκαδικός θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα και τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις με το μεταγραφικό σαφάρι να έχει ξεκινήσει άτυπα εδώ και αρκετό καιρό.

Το εφετινό καλοκαίρι ο Παναρκαδικός έχει την δυνατότητα να επικεντρωθεί στον σχεδιασμό της ομάδας του και μόνο με τους ανθρώπους της πράσινης διοίκησης με μεθοδικό τρόπο έχοντας σύμμαχω αυτή την φορά τον χρόνο στις κινήσεις τους να στοχεύουν στη δημιουργία ενός δυνατού και ανταγωνιστικού συνόλου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.