Παναρκαδικός: Πρόβλημα με Γογωνά

Παναρκαδικός: Πρόβλημα με Γογωνά

Οκτώβριος 06, 2015 - 16:09
0 σχόλια

Ο αγώνας με το Λεβάντε ανήκει στο παρελθόν για τον Παναρκαδικό με τους πράσινους να ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με την Χαλκίδα που ακολουθεί για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Απών από την προπόνηση της Τρίτης (6/10) ήταν ο Μανώλης Γογωνάς που αντικαταστάθηκε λόγω ενός προβλήματος στον ώμο στο δεύτερο ημίχρονου του αγώνα με το Λεβάντε χωρίς ωστόσο ο τραυματισμός του να είναι κάτι το ανανησυχιτικό με τον ταλαντούχο μπακ να αναμένεται να είναι έτοιμος σε μία περίπου εβδομάδα.

Απο κει και πέρα η ψυχολογία στο στρατόπεδο του τριφυλλιού είναι στα ύψη από την πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα με το δύο στα δύο αλλά και με το καλό ποδόσφαιρο που έχει αποδώσει η ομάδα  ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.