Παναρκαδικός: Πρώτη Καλαντζή και επιστροφή στις νίκες

Παναρκαδικός: Πρώτη Καλαντζή και επιστροφή στις νίκες

Απρίλιος 24, 2015 - 20:11
0 σχόλια

Στο Κιβέρι κόντρα στον τοπικό Ερμή θα αγωνιστεί ο Παναρκαδικός για την 27η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με το «τριφύλλι» να ψάχνει την επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Ζακυνθιακό στο ντεμπούτο το Πέτρου Καλαντζή στον πάγκο των «πράσινών».

Ο Παναρκαδικός με νέο τεχνικό πλέον τον Πέτρο Καλαντζή μετά το τέλος της συνεργασίας των Καλλογιαννίδη και Τζήλου θα προσπαθήσει να κλείσει την χρονιά στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας του πρωταθλήματος που με τόσο κόπο και προσπάθεια η ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση  χάρη κυρίως στον τρομερό δεύτερο που πραγματοποίησε.

Από την άλλη ο Ερμής Κιβερίου βρίσκεται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία (12η θέση) και παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για να  μείνει «ζωντανός» μέχρι το φινάλε και να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες του απομένουν πλέον για παραμονή στην κατηγορία.

Οι ρυθμοί προπόνησης σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας ήταν έντονοι με τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού»  να δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό με την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (26/4, 17:00) να βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.