Παναρκαδικός: Προπόνηση στη Κάρτσοβα σε φουλ ρυθμούς ενόψει Κιθαιρών Καπαρελίου

Παναρκαδικός: Προπόνηση στη Κάρτσοβα σε φουλ ρυθμούς ενόψει Κιθαιρών Καπαρελίου

Οκτώβριος 11, 2019 - 16:03
1 σχόλια

Στους ρυθμούς της αναμέτρησης  της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή (13/10, 16:00) στην Τρίπολη με τον Κιθαιρώνα Καπαρελίου βρίσκεται ο Παναρκαδικός.

Οι πράσινοι το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου πραγματοποίησε προπόνηση στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας βαδίζοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους  για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Κιθαιρώνα Καπαρελίου.

Οι πράσινοι στοχεύουν στην δεύτερη εντός έδρας νίκης τους και αυτό θα επιδιώξουν και την προσεχή Κυριακή σε ένα παιχνίδι με την δική του ξεχωριστή σημασία όντας ο Κιθαιρώνας Καπαρελίου στην ζώνη των "πρέπει" για το τριφύλλι της Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τι εγινε με τον υπεύθυνο του γηπέδου της καρτσοβας του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι ο Χατζόπουλος και τοποθέτησε με καινούργιο τον κολλητό του υπεύθυνο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.