Παναρκαδικός - Πανηλειακός 2-0 (vid)

Παναρκαδικός - Πανηλειακός 2-0 (vid)

Φεβρουάριος 17, 2018 - 18:33
2 σχόλια

Ο Παναρκαδικός ήταν ο νικητής του Πελοποννησιακού ντέρμπι για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας επικρατώντας με 2-0 του Πανηλειακού στην Τρίπολη.

Παρότι ο Πανηλειακός ξεκίνησε πιο δυνατά έχοντας δοκάρι στο 2ο λεπτό με τον Χατζηστάμου ο Παναρκαδικός κατάφερε να προηγηθεί στο 8’ όταν ο Νάτσης με εξαιρετική κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ευαγγέλου που μπήκε ως κρυφός φορ στην αντίπαλη περιοχή κάνοντας το 1-0.

Το παιχνίδι στην συνέχεια δεν είχε καλό ρυθμό με τον Παναρκαδικό να ελέγχει τον αγώνα και να αφήνει τους Πυργιώτες να του δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στο 65’ ο Τζόρτζ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα καθώς δύο λεπτά νωρίτερα είχε περάσει σαν αλλαγή πέτυχε με ωραίο διαγώνιο σου το τελικό 2-0 με τον Πανηλειακό να έχει και δεύτερο δοκάρι στο 86’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σωτηρόπουλου.

Να σημειωθεί ότι οι πράσινοι αγωνίστηκαν στα τελευταία λεπτά με παίχτη λιγότερο καθώς ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Ηλίας Ευαγγέλου δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης στο 85’.

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Άσσεν, Μπούτας, Νάνος, Μπαξεβάνος, Νάτσης (Στρέμπας), Κυριακόπουλος, Λυμπερόπουλος Ν., Γιουκούδης (Λουγκόντζια), Καδάς (Δ. Λυμπερόπουλος), Ευαγγέλου.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Σέκου, Χατζηστάμου Δαβουρλής, Βουργουντής, Σωτηρόπουλος.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παναρκαδικός-Πανηλειακός 2-0


2 Σχόλια

Τι έγινε ρε παιδιά να τον διώξουνε τον άσχετο που είναι μόνο Τρίτη η ομάδα και όχι πρώτη Που είναι χωρίς μεταγραφές που δεν πληρώνουμε ποτέ θα βγείτε να γράψετε στην ήττα μόνο γράψτε και τώρα κάτι που κρατάνε τον άσχετο !!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.