Παναρκαδικός - Παναργειακός 2-1 (vid)

Παναρκαδικός - Παναργειακός 2-1 (vid)

Φεβρουάριος 10, 2019 - 17:39
2 σχόλια

Ο ψυχωμένος και άριστα διαβασμένος Παναρκαδικός ήταν ο μεγάλος νικητής του σπουδαίου Πελοποννησιακού ντέρμπι κόντρα στον Παναργειακό με σκορ 2-1 για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Οι πράσινοι με τέρματα του Αρτούρ Καρβάλιο στο 65' και του Γιάννη Τσιώλη στο 85' πήραν το πολύ σημαντικό τρίποντο στο κυνήγι της παραμονής με την ομάδα του Άργους να ισοφαρίζει προσωρινά με τον Όμηρο Συρεγγέλα στο 69' στην επιστροφή του κόντρα στο τριφύλλι.

Σε ένα παιχνίδι όπου κυρίαρχο στοιχείο ήταν οι δυνατές μονομαχίες και έλειψαν οι πολλές ευκαιρίες ο Παναρκαδικός εκμεταλλευόμενος τις στημένες μπάλες φάνηκε πιο αποτελεσματικός από τον Παναργειακό ο οποίος σπατάλησε τις δύο πολύ καλές στιγμές του (από μία σε κάθε ημίχρονο) με τον Ματθαίο Μαρουκάκη.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσες από τον αγώνα του Παναρκαδικού με τον Παναργειακό.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παναρκαδικός-Παναργειακός 2-1


2 Σχόλια

Πάντως αν το πάλευε ο Ζάχαβι, ο Δουβικάκος στον Αστέρα Αργους θα θύμιζε παλιές δόξες

Η ομάδα πρέπει να παίζει με την εμφάνιση της φωτογραφίας. Αν τυχαίνει να φοράνε πράσινα οι αντίπαλοι με λευκά. Να τηρούνται οι παραδόσεις. Οι σάχλες με τις εναλλακτικές φανέλες είναι για να πουλάνε οι μπουτικατζούδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.