Παναρκαδικός - Παλληνιακός 3-0 (vid)

Παναρκαδικός - Παλληνιακός 3-0 (vid)

Ιανουάριος 19, 2020 - 17:47
7 σχόλια

Μία ακόμα μεγάλη νίκη πέτυχε ο Παναρκαδικός επικρατώντας με 3-0 στην Τρίπολη του Παλληνιακού στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες έχοντας τον έλεγχο και παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Το σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αντωνόπουλο να ανοίγει τον λογαριασμό, τον Διαμαντόπουλο να διιπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του και τον Τσιώλη στα τελευταία λεπτά να γράφει το τελικό 3-0 για το τριφύλλι.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι του Παναρκαδικού με τον Παλληνιακό.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παναρκαδικός-Παλληνιακός 3-0


7 Σχόλια

Εξαιρετική δουλειά από την διοίκηση το προπονητικό τιμ τους παίκτες μέχρι και τους φιλάθλους. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και τα καλύτερα θα έρθουν!!!!!!ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΑΡΑ για πάντα!!!

Δώρο για την γιορτή σου κόουτς. Το άξιζες και εσύ και η ομάδα και ο κόσμος μας. Πάντα τέτοια παλληκάρια μας. Πάμε δυνατά!!!!

Μην ανεβείτε ούτε φέτος έτσι παλικάρια? Του χρόνου θέλει λεφτά η κατηγορία και σας λείπει ο ΕΠΕΝΔΥΤΉΣ. Μια ζωή εκεί στα κατσάβραχα της Γ' Εθνικής

Εσένα παλικάρι τόσο πολύ σε ενοχλεί το όνομα του Παναρκαδικού και βγάζεις τόσο χολή, αλλά τόσο κομπλεξικοί είσαστε, ασχοληθείτε με την ομάδα σας και με τα εκατομμύρια σας και αφήστε εμάς στα κατσάβραχα της Γ Εθνικής. Την τρέλλα που έχουμε για τον Παναρκαδικό εσείς για την ομάδα σας δεν την έχετε!!!!

19.15+ 20.40@@Αν δεν χαιρεστε με την νικη μιας ομαδας της πολης σας,μην βγαζετε τοση χολη ειναι κριμα,γιατι αυτος ο πιθηκισμος που εχεις θα τον δωσεις μετα και στους απογονους σου και θα μεινει μια πολη και μια χωρα πιθηκων.Και εμενα δεν μου αρεσει οπως κινειται ο Αστερας αλλα δεν βγαινω να τον χλευαζω,,οταν χανει ενω χαιρομαι οταν καερδιζει.Οπως στον στον Παναρκαδικο,και τις υπολοιπες τοπικες ομαδες,μην ξεχνας οτι παιζουν παιδια της γειτονιας μας,φιλοι μας,και συγγενης.Δειχνεις το ηθος σου στους συμπολιτες σου,και στους φιλους σουΤραβα να δεις την εθνικη ισπανιας στην τοπικη σου ομαδα ΑΣΤΕΡΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.