Παναρκαδικός ώρα μηδέν...

Παναρκαδικός ώρα μηδέν...

Ιούλιος 25, 2014 - 20:33
4 σχόλια

Ο ιστορικός Παναρκαδικός βρίσκεται ένα βήμα πριν τη διάλυση και τον υποβιβασμό του καθώς οι προσπάθειες  που έγιναν για τη σωτηρία του δεν βρήκαν ανταπόκριση με το μέλλον του κυριολεκτικά να κρέμεται σε μια κλωστή.

Η ’’κίνηση σωτηρίας’’ με μπροστάρη τον Γιάννη Αποστολόπουλο φαίνεται να πέφτει στο κενό και  παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που κατέβαλλε ο ίδιος  για να βρεθεί η βιώσιμη λύση και να βγει ο Παναρκαδικός από το οικονομικό και διοικητικό τέλμα το πράγμα δυστυχώς δείχνει να μην προχώρα.

Οι κινήσεις έγιναν αλλά την κρίσιμη ώρα  κανείς δε θέλησε να βοηθήσει οικονομικά και να ασχοληθεί ενεργά με τον Παναρκαδικό με αποτέλεσμα να μείνουν όλα σε φιλολογικό επίπεδο.

Η προσπάθεια πάντως θα συνεχιστεί μέχρι την ύστατη στιγμή αλλά και ο χρόνος λιγοστεύει και οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να  συνεισφέρουν οικονομικά είναι πια δύσκολο να βρεθούν.

Πλέον ο Παναρκαδικός περνά μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του και το μέλλον του ιστορικού αυτού σωματείου μοιάζει να είναι πιο αβέβαιο από ποτέ.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Το χτίσιμο του νέου Παναρκαδικού που επιχείρησε ο νέος δήμαρχος διδάσκεται σε όλες-σχεδόν-τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες ως ένα δυνατό παράδειγμα ανάπτυξης συλλόγου,αλλά και ως τρανό δείγμα σύζευξης ποδοσφαίρου και πολιτικής σε τοπικές κοινωνίες.Ασφαλώς,απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία τέτοιων προσπαθειών είναι η παρουσία ενός εξίσου ώριμου και διορατικού λαού όπως εκείνος της Τρίπολης-πρωτεύουσας του μωρέα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.