Παναρκαδικός: Οι εντυπωσιακοί αριθμοί της ανοδικής του πορείας

Παναρκαδικός: Οι εντυπωσιακοί αριθμοί της ανοδικής του πορείας

Μάρτιος 03, 2015 - 17:18
0 σχόλια

Η εντυπωσιακή πορεία του Παναρκαδικού στις τελευταίες αγωνιστικές του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής θυμίζει κατά πολύ τον περσινό ‘’άθλο’’ που έγινε ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Το αγωνιστικό come back το ''πρασίνων'' έχει την δική του εξήγηση καθώς οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας δεν ξέφυγαν από το αρχικό τους πλάνο και με γνώμονα την σκληρή καθημερινή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις έμειναν ενωμένοι στα δύσκολα και ασφαλώς ήρθε η ώρα που οι καλές εμφανίσεις του πρώτου γύρου μετουσιώνονται σε βαθμούς.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει φυσικά και το γεγονός πως ο Παναρκαδικός ενισχύθηκε στην πρόσφατη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με ποδοσφαιριστές ποιοτικούς σε θέσεις που υπήρχε πρόβλημα και έτσι σε συνδυασμό με το υπόλοιπο ρόστερ οι ρόλοι εντός αγωνιστικών γραμμών έγιναν πιο ευδιάκριτοι και το οπλοστάσιο της ομάδας γέμισε για να μπορέσει να καταφέρει να πετύχει τους στόχους  που είχε θέσει από την αρχή της χρονιάς. 

Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός πως το ‘’τριφύλλι’’ είχε να αντιμετωπίσει ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτόν στη βαθμολογία και μάλιστα σε παιχνίδια μακριά από την έδρα του.

Ο Παναρκαδικός αρχής γενομένης από το ‘’διπλό’’ στην Καλαμάτα στο φινάλε του πρώτου γύρου μετρά άλλες 3 νίκες με την έναρξη του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος οι δύο εκτός με Μανωλάδα και Αιολικό στην Μυτιλήνη  (0-1 και 0-1) και μία εντός έδρας με τον Αστέρα Μαγούλας με 4-0 ενώ ενδιάμεσα υπάρχει και η εντός έδρας ισοπαλία με τον πρωτοπόρο Παναργειακό στην Τρίπολη με 1-1.

13 βαθμοί σε 5 παιχνίδια με 9 γκολ στο ενεργητικό του και μόλις ένα γκολ παθητικό στον αγώνα ισοπαλία με τον Παναργειακό. 3 διπλά (Καλαμάτα, Μανωλάδα, Αιολικός) με ανέπαφη την εστία του ενώ βάλτε σε αυτό και την νίκη με τον Αστέρα Μαγούλας που πάλι δεν δέχθηκε κάποιο τέρμα.

Η τεράστια προσπάθεια ανταμείβεται με τον πιο πειστικό τρόπο και οι ‘’πράσινοι’’ πέρασαν με άριστα το δύσκολο αυτό μονοπάτι με παιχνίδια κομβικής σημασίας που κληθήκαν να δώσουν.

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα γι’ αυτή την ομάδα είναι να συνεχίσει και στο μέλλον με το ίδιο πάθος και την ίδια αυτοπεποίθηση στα υπόλοιπα ματς που ακολουθούν καθώς γνωρίζουν άπαντες πολύ καλά πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και μόνο μέσα από την δουλειά τους μπορούν να έρθουν οι επιτυχίες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.