Παναρκαδικός: Νέα παράταση με φόντο την ελπίδα (vid)

Παναρκαδικός: Νέα παράταση με φόντο την ελπίδα (vid)

Ιούλιος 11, 2018 - 21:15
3 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιουλίου η συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του Παναρκαδικού στα γραφεία του γηπέδου χωρίς να προκύψει εκ νέου διοίκηση ωστόσο να βγαίνουν τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον του σωματείου.

Παρότι ο χρόνος πιέζει ασφυχτικά πλέον με τα μέλη των πρασίνων να έρχονται και με αυτό αντιμέτωποι την ερχόμενη Τετάρτη 18 Ιουλίου είναι η μέρα ορόσημο στην οποία θα εκλεγεί η νέα διοίκηση κάτι το οποίο έρχεται σε συνάρτηση των επαφών της ''επιτροπής σωτηρίας'' το τελευταίο δεκαήμερο με τους θεσμικούς φορείς και τον επιχειρηματικό κόσμο της Τρίπολης.

Η κατάσταση στον Παναρκαδικό παραμένει σοβαρή και κρίσιμη όμως οι πρώτες χαραμάδες φωτός ελπίδας άρχισαν να βγαίνουν από το οικονομικό τούνελ στο οποίο βρίσκεται η ιστορική ομάδα της Αρκαδικής πρωτεύουσας.

Η ''επιτροπή σωτηρίας'' αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών με τους θεσμικούς φορείς αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο ενημέρωσε τα μέλη για την τιτάνια προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη για την συγκέντρωση των απαιτούμενων οικονομικών πόρων για να μπορέσει να βρεθεί η λύση.

Η διαδικασία αυτή είναι σε εξέλιξη με την Γενική Συνέλευση να δίνει παράταση μίας εβδομάδας (Τετάρτη 18 Ιουλίου) έτσι ώστε να υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα και να προκύψει μια σαφή εικόνα για το ποσό το οποίο θα μπορέσει να συγκεντρωθεί από την  ''επιτροπή σωτηρίας'' με σκοπό να γνωρίζει η νέα διοίκηση που θα εκλεγεί τα πρώτα οικονομικά δεδομένα για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής χρονιάς για την συνέχεια και την συμμετοχή της ομάδας στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Οι επαφές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες μέχρι την νέα Γενική Συνέλευση με την αγωνία να συνεχίζεται και τον Παναρκαδικό ουσιαστικά να περιμένει με σαφήνεια συγκριμένα πράγματα μέσα από τις επαφές που έχουν γίνει (βουλευτές, Δήμος Τρίπολης, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Επιμελητήριο Αρκαδίας)  καθώς ο χρόνος μετράει πια αντίστροφα αλλά η συγκρατημένη αισιοδοξία για λύση να κάνει την εμφάνιση της για πρώτη φορά στο πράσινο στρατόπεδο.

Ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος μέλος της παρελθούσας διοίκησης και μέλος της  ''επιτροπή σωτηρίας'' μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ αναφέρθηκε στην απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για παράταση μιας εβδομάδας ακόμα για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου αναλύοντας τους λόγους που έχουν να κάνουν με τις απαντήσεις σε οικονομικό επίπεδο που περιμένει το τριφύλλι, αναφέρθηκε στην ανάγκη να σταθούν όλοι κοντά στην ομάδα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή κάνοντας παράλληλα και κάλεσμα να μπουν όσοι επιθυμούν στην νέα διοίκηση, τονίζοντας πως ήρθε η ώρα να δοκιμαστούν όλοι με σκοπό να μπορέσει η ομάδα να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παράταση και αισιοδοξία στον Παναρκαδικό


3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.