Παναρκαδικός: Μπήκε ο Γκαντιάγκα στις προπονήσεις

Παναρκαδικός: Μπήκε ο Γκαντιάγκα στις προπονήσεις

Αύγουστος 21, 2019 - 19:51
0 σχόλια

Σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς βρίσκεται ο Παναρκαδικός με τον Σείκ Γκαντιάγκα να ενσωματώνεται στην προετοιμασία της ομάδας του δίνοντας ακόμα μία επιλογή στα χέρια του Θανάση Στάικου.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος γύρισε από την πατρίδα του και πριν λίγες ώρες έφθασε στην Τρίπολη μπαίνοντας αμέσως στις προπονήσεις όντας έτοιμος να βοηθήσει το τριφύλλι με τον ίδιο να φαίνεται να είναι σε πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης έχοντας δουλέψει μόνος του αυτό το διάστημα.

Στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης 21 Αυγούστου το βάρος έπεσε στην επιθετική ανάπτυξη και στην μεταφορά της μπάλας από την άμυνα προς τα μπροστά με τον Θανάση Στάικο να δίνει συνεχώς εντολές για τον τρόπο με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές του ήθέλε να κινούνται με η χωρίς την μπάλα αλλά και για τις κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο.

Τέλος να υπενθυμίσουμε πως ο Παναρκαδικός την Κυριακή 25 Αυγούστου και ώρα 17:00 θα υποδεχθεί στο γήπεδο του τον Φωστήρα σε μια δυνατή φιλική αναμέτρηση για συμπεράσματα. Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.